Beyler tavsiyelerinize ihtiyacım var.
32 yaşındayım.
O 22 yaşında. 7/10.
Bir tanışma sitesinde tanıştık. Bir yazışmaya başladı. Büyük mesajlar. Her gün buluşma inisiyatifi onun elindeydi. Birkaç saat birbirimizi gördük ve hoş bir sohbetle vakit geçirdik. Dokunsal temas. Her şey olması gerektiği gibi. Benim girişimim üzerine ikinci toplantı. Kryshesnos (bir randevu için alışılmadık bir yer). Öpücük. Bir sonraki toplantının benim evimde yapılması konusunda anlaştık. Üçüncü kez buluştuk. Bütün gece ve sabah seks. Kız, kendisi için yeni yönler keşfettiği ve seksi başka bir seviyeye taşıdığı için hoş bir şok yaşıyor. Toplantıdan sonra onu evine götürdüm. Kendimi ne kadar iyi hissettiğimi söyleyen ve harika bir gün dileyen bir mesaj yazdım. Üç toplantı da bir hafta içinde gerçekleşti. Önem dengesi 70/30 onun lehineydi (güzel sözler, inisiyatif vb.), ki bu da iletişimin başlangıcında prensipte normaldir.
Daha sonra önem dengemi artırmak istiyorum. Neredeyse iki gün boyunca karşılıklı sessizlik (yazmasını bekledim). Böylesine hoş ve duygusal bir haftanın ardından son birkaç günde kendisini ne kadar iyi hissettiğini ve ne kadar hoş bir melankoli içinde olduğunu yazdı ve paylaştı.
Daha sonra yazışma yoluyla iletişim kurarız, sıcaklık hala hissedilir, ancak yanıtların sıklığı arzu edilenin çok ötesindedir. Aynaya. Bu modda üç gün geçer. Onun adına bir toplantı girişimi yok. Yanıt oranı daha da düşer (birkaç saatte bir yanıt). Her şeyi riske atıyorum ve ona artık tüm bu tür iletişimleri gelecek perspektifinden düşündüğümü belirten bir mesaj yazıyorum, iletişimimizde bir soğukluğun ortaya çıktığını hissediyorum ve müdahaleci olmaya alışkın değilim, ayrıca , onun yakında ayrılışı durumu daha da kötüleştiriyor (kız 3-4-5 hafta sonra kış için bir yere gitmek istediğimi söyledi, kesin tarihler yok, tam tersine sanki bir test yapılıyormuş gibi) “kalmamı sağla” dizisi bu yüzden iletişimi bırakmak istiyorum (eğer her şey senaryoma göre gitmezse ahlaki olarak OZhP ile iletişimi kesmeye hazırım). Anında okur. Ayrıca daha az iletişim kurmaya başladığımızı fark ettiğini ve ikimizin de durumu yeniden düşünmesi gerektiğini düşündüğünü yazıyor. Artık durumu açıklamadan iletişimi kesiyorum ve sanki onu sızdırıyormuşum gibi geliyor.
Bu, çeşitli soruları gündeme getiriyor.
1. Bundan sonra ne yapmalı? Bir şekilde mesajına cevap vermeli miyim yoksa koşulları öğrenmeye başlama ve iletişimi yenileme tuzağına mı düşeceğim? Veya birkaç gün tamamen görmezden gelip buluşmayı teklif mi edeceksiniz?
2. Baştan çıkarırken her şeyi doğru mu yaptım yoksa bulanık gözüm bir şey mi görmüyor? Tüm açıklayıcı soruları yanıtlamaya hazır.
Beyler tavsiyelerinize ihtiyacım var. 32 yaşındayım. O 22 yaşında. 7/10. Bir tanışma sitesinde tanıştık. Bir yazışmaya başladı. Büyük mesajlar. Her gün buluşma inisiyatifi onun elindeydi. Birkaç saat birbirimizi gördük ve hoş bir sohbetle vakit geçirdik. Dokunsal temas. Her şey olması gerektiği gibi. Benim girişimim üzerine ikinci toplantı. Kryshesnos (bir randevu için alışılmadık bir yer). Öpücük. Bir sonraki toplantının benim evimde yapılması konusunda anlaştık. Üçüncü kez buluştuk. Bütün gece ve sabah seks. Kız, kendisi için yeni yönler keşfettiği ve seksi başka bir seviyeye taşıdığı için hoş bir şok yaşıyor. Toplantıdan sonra onu evine götürdüm. Kendimi ne kadar iyi hissettiğimi söyleyen ve harika bir gün dileyen bir mesaj yazdım. Üç toplantı da bir hafta içinde gerçekleşti. Önem dengesi 70/30 onun lehineydi (güzel sözler, inisiyatif vb.), ki bu da iletişimin başlangıcında prensipte normaldir. Daha sonra önem dengemi artırmak istiyorum. Neredeyse iki gün boyunca karşılıklı sessizlik (yazmasını bekledim). Böylesine hoş ve duygusal bir haftanın ardından son birkaç günde kendisini ne kadar iyi hissettiğini ve ne kadar hoş bir melankoli içinde olduğunu yazdı ve paylaştı. Daha sonra yazışma yoluyla iletişim kurarız, sıcaklık hala hissedilir, ancak yanıtların sıklığı arzu edilenin çok ötesindedir. Aynaya. Bu modda üç gün geçer. Onun adına bir toplantı girişimi yok. Yanıt oranı daha da düşer (birkaç saatte bir yanıt). Her şeyi riske atıyorum ve ona artık tüm bu tür iletişimleri gelecek perspektifinden düşündüğümü belirten bir mesaj yazıyorum, iletişimimizde bir soğukluğun ortaya çıktığını hissediyorum ve müdahaleci olmaya alışkın değilim, ayrıca , onun yakında ayrılışı durumu daha da kötüleştiriyor (kız 3-4-5 hafta sonra kış için bir yere gitmek istediğimi söyledi, kesin tarihler yok, tam tersine sanki bir test yapılıyormuş gibi) “kalmamı sağla” dizisi bu yüzden iletişimi bırakmak istiyorum (eğer her şey senaryoma göre gitmezse ahlaki olarak OZhP ile iletişimi kesmeye hazırım). Anında okur. Ayrıca daha az iletişim kurmaya başladığımızı fark ettiğini ve ikimizin de durumu yeniden düşünmesi gerektiğini düşündüğünü yazıyor. Artık durumu açıklamadan iletişimi kesiyorum ve sanki onu sızdırıyormuşum gibi geliyor. Bu, çeşitli soruları gündeme getiriyor. 1. Bundan sonra ne yapmalı? Bir şekilde mesajına cevap vermeli miyim yoksa koşulları öğrenmeye başlama ve iletişimi yenileme tuzağına mı düşeceğim? Veya birkaç gün tamamen görmezden gelip buluşmayı teklif mi edeceksiniz? 2. Baştan çıkarırken her şeyi doğru mu yaptım yoksa bulanık gözüm bir şey mi görmüyor? Tüm açıklayıcı soruları yanıtlamaya hazır.
31 yaşı ndayım, 34 yaşındayım. 2024 sonbaharında işte tanıştık (pozisyonu benimkinden daha yüksek ve genel olarak ortak şirkette oldukça yüksek bir göreve sahip.
PRESTOR Y:
Erken çocukluktan, bir yerde yazlık, gençler her zaman orada yürüdü. Genel olarak, şehirde her zaman birbirlerinden uzakta yaşamadılar, ancak iletişimi desteklemediler, orada her yarım...