Bu hikaye doğum günümün arifesinde başıma geldi, sevgilim yanıma geldi ve bana kocaman bir buket kırmızı gül verdi ve büyükannesi hasta olduğu için doğum günüme gelemeyeceğini söyledi ve onun yanına gitmesi gerekiyor. Üzüldüm ama bana harika bir doğum günü vereceğine ve bana dünyanın en güzel hediyesini vereceğine söz verdi. Ertesi gün arkadaşım ve erkek arkadaşı beni görmeye geldiler. Düzenli olarak birlikte yürüdük ve vakit geçirdik, şirketimiz çok güçlü ve neşeliydi, hiç sıkılmadık. Eğlendik ve doğum günümü kutladık.
Ve iki saat sonra Alena, Dima'yı ve beni bırakarak ayrıldı. Şampanyayı bitirip konuşmaya başladık ve birden aklıma bir fikir geldi; Vitalik'im artık yalnızdı ve büyükannesi de çok hastaydı. Pastanın geri kalanını toplayıp büyükannemin yanına gittim. Kapı zilini çaldığımda kimse kapıyı açmadı ve sonra yan daireden bir komşu çıktı ve bana büyükannemin orada olmadığını ve iki hafta önce kulübeye gitmek üzere ayrıldığını söyledi. Sonra Vitalik'imin sesini duydum, arkadaşımız Alena ile konuşuyordu. Saklandım ve gelmelerini bekledim. Anneannemin evine kucaklaşarak girdiler, ilk başta bunun ne anlama geldiğini anlamadım. Ne konuştuklarını dinlemek için kapıya gittim ama hiçbir şey duyamadım, kapıya yaslandığımda kapının kilitli olmadığını fark ettim. Koridora girdim ve erkek arkadaşımı gördüm. Bir sandalyede oturuyordu ve arkadaşım da onun üzerine oturup onu öpüyordu.
Gelip suratına yumruk atmak gibi iğrenç bir arzuya kapıldım ama kendimi tuttum ve bunu yapmadım. Dolabın içinde saklanarak onları izlemeye başladım, o kadar tutkuyla öpüştüler ki aniden Vitalik'in beni hiç böyle öpmediğini kıskandım. Aşağı indi, fermuarını açtı, penisini çıkardı ve yalamaya başladı. Alena bunu o kadar ustaca yaptı ki asla onunla kıyaslayamazdım, o kadar şefkatli bir oral seks yaptı ki ben de onlara katılmak istedim ama Vitalik benim erkek arkadaşım olduğu için sevişiyorlar diye tedirgin oldum ve intikam duygusuna kapıldım. . Oturdum ve onların seks yapmasını izledim. Göğüslerini öpmeye ve diliyle göğüs uçlarıyla oynamaya başladı. Heyecanlandılar, aşağı indi, bacaklarını açtı ve kasıklarını okşamaya başladı. Dili cennet gibiydi. Klitorisini okşadı, amını birden fazla öpücükle kapladı. Orada her şeyin ıslak olduğu açıkça görülüyordu.
Vitalik parmağını vajinasına soktu ve kedi gibi inleyip eğilmeye başladı, ben de heyecanlanmaya başladım ve elimi külotuma indirip klitorisime masaj yapmaya başladım. Alena ayağa kalktı ve eğilmeye başladı, Vitalik onun üstüne düştü ve onu becermeye başladı, o kadar zevk aldılar ki dolapta nasıl mastürbasyon yaptığımı fark etmediler, dolapta siyah yüksek topuklu ayakkabılar buldum ve onları vajinama koymaya başladım. O kadar memnun oldum ki birkaç saniyeliğine dolapta olduğumu ve erkek arkadaşımın beni en yakın arkadaşımla aldattığını unuttum.
Birkaç dakika sonra işim bitti ve Alena ile Vitalik'in orada ne yaptığını görmek için soyunma kapısını açtım ama odada olmadıklarını gördüm. Banyoda suyun aktığını dinledim ve duydum. Eteğimi düzelttikten sonra kapıya gittim ve banyodan sesler geldiğini duydum ve yeniden seks yapmaya başladıklarını fark ettim ama bu sefer bakmadım ve hızla eve yürüdüm. Eve geldim ve Vitalik'i arayıp gördüklerim hakkında bana ne söyleyeceğini öğrenmeye karar verdim. Onu aradıktan sonra bana hasta büyükannesine baktığını söyledi. Bana yalan söylediklerini anladım. Sonra aklıma çılgınca bir fikir geldi, ondan akşam tam yedide gelmesini istedim çünkü annem işe gidecekti ve o da bana gelmeyi kabul etti. Sadece intikamımı düşündüm, Dima'nın numarasını çevirdim ve akşam saat altıda bana gelmesini istedim. Dima geldi ve ne olduğunu sordu ama ben hiçbir şey söylemedim, sadece odada beni beklemesini istedim. Yatak odasına gittim, raftan en güzel iç çamaşırlarını aldım ve hızlı adımlarla üstümü değiştirmek için banyoya gittim. Birkaç dakika sonra karşısına güzel siyah iç çamaşırlarımla çıktım. Bu resim karşısında şaşkına döndü ama hiçbir şey söylemedi, sadece uzun süre bana baktı, kafamda ne olduğunu anlamadı, erkek arkadaşımın dün nasıl oral seks yaptırdığına dair bir resim kafamda parladı ve karar verdi. intikamımı aldım, tek kelime etmeden yaklaştım, diz çöktüm ve büyük ve oldukça elastik penisini defalarca öpmeye başladım, tüm kompleksleri ve şüpheleri bir kenara attım, testisleriyle oynadım, penisi zevkten öyle şişmişti ki patlayacağını ve içinden sperm akacağını düşündüm ama olmadı, Başımı kaldırdığımda başını nasıl çevirdiğini ve sessizce inlediğini gördüm, bir süre sonra Dima dayanamadı ve bir sarsıntıyla beni üzerime fırlattı. geri. Hızlı ve açgözlülükle sert göğüslerimi öpmeye başladı, elleri beni okşuyordu.
Ben zevkten (bedeninin çok seksi olduğunu da ekleyebilirim) gömleğinin düğmelerini çözmeye başladım ve bu arada o da külotumu çıkardı ve diliyle uzun süredir şişmiş klitorisime dokunmaya başladı. o kadar kendinden emin ki bunu bütün gün yaptığı izlenimine kapıldım. Vitalik'in içeri nasıl girdiğini bile fark etmediğim harika bir duyguya kapılmıştım, kapı eşiğinde duruyordu, onu fark etmemiş gibi davrandım. Gözlerimi kapatarak eğlenmeye devam ettim ve kelimenin tam anlamıyla bir saniye sonra Dima içime daldı, pozisyon değiştirdik, dizlerimin üstüne çöktüm ve "çılgın aç köpekler" ifadesinden korkmuyorum gibi seks yapmaya başladık. Kafamda tek bir düşünce dönüyordu: "Vitalik'in arkadaşımı sikişini izledim." O da izlesin. Yüzümde oldukça sinsi bir gülümseme belirdi ve otomatik olarak arkama döndüm, işin tuhafı Vitalik orada değildi ama kaybedecek hiçbir şeyim yoktu, harika adamla seks yapmaya devam ettim; Dima beni kollarına aldı ve duvara yasladı, bacaklarımı ona doladım ve yaklaşan orgazmın harika hissinin tadını çıkarmaya devam ettik, tekrar tekrar bana girmeye devam etti; Sonra Alyona'nın sesini duydum, arkamıza döndük ve o da sanki hiçbir şey olmamış gibi 'size katılır mıyız' dedi, bu harika duyguları dört kişiyle paylaşmaktan çekinmedik. Yol boyunca yatağa gittik, yeni gelen Alena ve Vitalik'in kıyafetlerini çıkardık ve ardından sırayla birbirimizi öpmeye başladık.
Büyük bir mutlulukla, sevgili Vitalik'ime oral zevk vermeye karar verdim, aldırış etmedi ve bir anda penisini ağzıma koydu, ben Vitalik'e oral seks yaparken çok ateşliydi ve çok heyecanlıydı. Alena eğildi ve yüksek fırında çalışmaya başladı, becerikli ve hızlı parmağını vajinama soktu ve dudakları ve çok nazik dili heyecanlı klitorisimi okşamaya başladı. Dima da şaşırmadı ve penisiyle Alena'nın kıçına girdi ve onu kedisini parmakladı, inledi, benden uzaklaştı ve sonra vahşi bir şekilde kedimin üzerine atladı ve sanki yapmamış gibi onu tekrar okşadı. Bunun dışında başka bir şeye ihtiyacım var, Dima Alena'nın sırtına geldi, döndü ve penisini yalamaya başladı. Tam o anda Vitalik bir sarsıntıyla kıçıma girdi, daha önce bunu yapmasına izin vermemiştim ama şaşırtıcı bir şekilde bu o kadar hoşuma gitti ki aklıma başka bir şey gelmedi ve sonra birden patladı. ben: “Vitalik daha çok, daha çok!” » ve birkaç saniye sonra geldim. Gücüm yoktu, bu yüzden gidip bir sandalyeye oturdum, Dima Alena'yı kıçından sikmeye devam etti ve Vitalik sikini Alena'nın ağzına koydu. Her şeyin nasıl bittiğini görmedim çünkü... Sandalyede uyuyakaldım.
Bir veya iki saat sonra uyandım, dairede kimse yoktu. Ne kadar güzel vakit geçirdiğimizi hatırlayarak duşa girdim. Sıcak su akışının altında durdum ve Vitalik ile yaklaşık iki hafta önce yaptığımız konuşmayı hatırladım: Üçlü seks yapmak isteyip istemediğimi sordu, ben de diğer insanlara karşı utangaç olduğumu açıklayarak hayır cevabını verdim.< /p> Duştan çıktığımda bunun harika olduğunu, hoşuma gittiğini ve tekrarlamam gerektiğini düşündüm, ancak şimdi değil. Giyindikten sonra onunla konuşmaya karar vererek Vitalik'in yanına gittim. Kapı zilini çaldığımda Alena ve Dima'nın Vitalik ile oturduğunu fark ettim. Ayrılmaya karar verdim ama artık çok geçti. Vitalik benim için kapıyı açtı, odaya girdim ve kanepeye oturdum. Sonra Vitalik bana şöyle dedi: "Bu benim sana doğum günü hediyem." Anlamadım ama bana grup seks hakkında ne hissettiğimi sorduğunda ve ben de utangaç olduğumu söylediğimde beni grup seksle tanıştırmaya karar verdiğini açıkladı. Büyükannemin yanına gelip onu ve Alena'yı seks yaparken görmem için her şeyi özel olarak ayarladığı ortaya çıktı, bu temelde ondan intikam almaya karar verecektim ve sonra o ve Alena bize katılacaktı. Ona kızmayı bile bıraktığımı doğru bir şekilde hesapladı. Dima şampanya getirdi ve birleşmemize ve böyle eğlenmeye devam edeceğimize içtik. Böyle bir hediye beni hoş bir şekilde şaşırttı.
Üçlüye karşı tutum ⇐ seks hikayeleri
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
Mobile version