Yirmi üç yaşındayım ama on sekiz civarında görünüyorum. Bir sabah kalktım ve hastaneye gitmem gerekti. Aynaya bakmama rağmen hastaneye gittim. Hastaneden dönerken bir camcı dükkanının önünden geçtim. Yanına yabancı bir araba park edilmişti. Oradan geçerken aniden kırk altı yaşlarında, ayakta duran bir adam bana seslendi.
— Hey dostum, seni kim böyle ezdi?
- Ne? Soruyu anlamadan sordum.
Geç yattım ve bu nedenle yeterince uyuyamadım ve geceleri sürekli bir aşağı bir yukarı dönüp durdum ve sabahları aynaya bakmadım ve bu nedenle pekala buruşuk görünebiliyordum. — Sana kahve ısmarlayabilir miyim?
- Ne? -Hayır, teşekkürler. Ve gittim.
— Belki erkek olarak kalırsın? Neyi ima ettiğini tam olarak anladım. Ben eşcinsel değilim, çok daha az pasifim. Ancak bunu birden fazla kez düşündüm.
Cam dükkanının bulunduğu mağazanın arkasına döndüm ve durdum. Beş dakika kadar orada durup geri dönüp dönmeyeceğime karar verdim. Hayır, eğer şimdi karar vermezsem asla karar veremem. Ve hemen geri döndüm. Adam benim çoktan gittiğimi sanıyordu. Ve geri dönmemi beklemiyordum. Ve beni bir kez daha, tereddüt içinde ve bir kez daha ve şimdi sonsuza dek ayrılmaya hazır halde görünce hızla yanıma yaklaştı. Ve daha fazla düşünmeme ve karar vermeme izin vermeden başladım.
- Kahve isteyen adam sen misin? - hadi gidelim ve elimden tutup beni arabaya doğru götürüyor.
— Arabada hangi kahve var?
- Hayır, evde kahvem var, aynı zamanda sen de kendini toparlayacaksın, yoksa bütün gece ezilmiş gibi görünürsün.
— Hayır, başımı salladım.
Fakat adam zaten bocaladığımı ve ikna edilmem gerektiğini fark etmişti. İki kere düşünmeden onu arabaya itti. Artık arabadan kaçmaya başlamadım ama itaatkar bir şekilde oturdum. Ve yanına gittik. Geldiğinde beni arabadan çıkardı ve hanımefendi olarak onu görmeye gittik. Daireye giren adam bana Stepan Amca dememi ve banyoya girip banyo yapmamı söyledi. Kahve yok. Bunun yerine duş aldım, ardından bana kadın külotu, gömlek ve çorap giydirdi. Görünüşe göre sadece ben değil, benden önce başka biri de bu kıyafetleri giymişti.
Beni yatak odasına götürdüm ve işte sikilmek üzere olduğum yer pastel. Kapıya doğru basıyorum. Pastelin üzerine uzanmam emredildi. Gidebilecekken neden gitmedim? Ve şimdi beni becermek isteyen bir yabancının yatağında yatıyorum. Biraz daha ve "amca" beni kız gibi sikecek. Gözlerimi kapatıp bekledim. Çok beklememe gerek kalmadı, "amca" üzerime uzandı ve külotumu çıkardı, kıçımı bir şeyle yağladı. Siki kalkmadı ve onu ağzımla heyecanlandıracağıma karar verdi ve yüzüme oturdu. Ve sikini ağzıma soktu.
Başka seçeneğim yoktu, onun altına uzandım ve direnmedim, iç çamaşırını kendim giydim, böylece sikilmeye hazır olduğumu açıkça ortaya koydum. Onun sikini emdim. Hoşuma gitmedi ama reddedemedim, "amca" çok daha güçlüydü ve beni kolayca zorla bastırabilirdi. Üstelik evindeydim, kapı kapalıydı, pencerelerde parmaklıklar vardı. Bu yüzden düşünmenin bir anlamı yoktu, özellikle de beni çoktan ezip ağzıma soktuğuna göre.
Penisi ayağa kalktı ve beni köpek stiline soktu ve sertçe içime girdi ve beni uzun süre bakire kıçımla sikti. Sonra dönüp penisini ağzıma yönlendirdi ve geldi.
—Yut, kaltak. Bana bağırdı, itaatsizlik etmeye cesaret edemedim ve spermini yuttum: "Aferin kızım, şimdi giyin ve git, kız istediğimde seni arayacağım." Telefon numaramı aldı ve çıktım. Sokakta yürürken neden onun altına yattığımı düşündüm. Ve beni sikip kız yaptıkları gerçeğini...
Kahve ⇐ seks hikayeleri
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
Mobile version