Bir rüya gerçek oldu - heyecanlıyım!seks hikayeleri

Cinsel maceraların gerçek ve kurgusal hikayeleri
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Bir rüya gerçek oldu - heyecanlıyım!

Post by Anonymous »

Yine de oldu. Onu karımın çok uzun bir süre benimle değil seks yapma ihtimaline yönlendirdim. Muhtemelen yaklaşık iki yıl. İlk başta hafif ipuçları vardı, sonra ipuçları daha doğrudan hale geldi ve sonunda ona, birisiyle seks yapmasını istediğimi itiraf ettim. Hayattan daha çok sevdiğim kişiye bunu söylemek zordu ama BUNU deneyimleme arzusu karşı konulmazdı.

Kısacası eşim tatile gitti; burada yakınlarda yazlık pansiyona benzer bir yer var. Eşime orada tatil imkanını elbette sağlayamam, eşim de bunu umut etmiyordu. Gerçek şu ki biz, mütevazı ama istikrarlı bir gelire sahip, oldukça zengin olmayan, sıradan bir aileyiz. Ama yine de bunu karşılayamıyorduk (en azından bir eş için). Ve sonra eşim bana, eski erkek arkadaşının bir keresinde ona karısından evde bir hafta izin almak istediğini ve dinlenmeyi planladığını ima ettiğini itiraf etti. Şaka gibi görünen karısını da kendisiyle birlikte gitmeye davet ediyor. Daha sonra "kendime kapıldım" ve bu fikre tutundum.

Onu kendisiyle birlikte gitmeye ve aynı zamanda kocasından ve ailesinden biraz uzaklaşmaya davet etti. Karısı şok oldu ama çok geçmeden bu fikirden hoşlandı. Az önce şunları söyledi:

– Peki orada bana ne olabileceğini anlıyor musun?

– Onu hâlâ seviyor musun? – diye sordum.

- “Hayır” diye yanıtladı, “bu şekilde de olabilir...” tereddüt etti, “öyle bir şekilde ortaya çıkabilir ki…” sözünü bitirmedi ama ben zaten her şeyi tahmin etmiştim.

- Görüyorsun aşkım, - ve sonra içimden geldi, - anlıyor musun, uzun zamandır başka biriyle seks yapmanı istiyordum.

Karısı bu sefer şok olmadı, sadece bakışlarını kaçırdı ve şöyle dedi:

– Uzun zamandır senin hakkında buna benzer bir şeyden şüpheleniyordum ama ciddi olmadığını düşünüyordum.

– Evet, hayır, gerçekten ciddiyim.

– Artık beni sevmiyor musun? – Karısı tipik kadınsı aptalca bir soru sordu. Cevap vermek yerine onu kendime doğru çektim ve şöyle dedim:

– Böyle düşünmeye bile cesaret etme. Bu sizin için açık!

– Neden birisinin beni becermesini istiyorsun!

"Açıklayamam" diye yanıtladım, "ama her şeyden önce buna benim de ihtiyacım var." İlk başta bunun benim penisimin küçük olması ve senin muhtemelen yeterince penisin olmamasından kaynaklandığını düşündüm...

–Ama elimde yeterince var! – Sözümü kesti.

– Bunu biliyorum ama sonra bana ihanetinin ateşle oynamak gibi olduğunu fark ettim, ya aşık olursan!

Karım aniden kendini yavaşça bana doğru bastırdı ve şöyle dedi:

– Hayır, aşık olmayacağım, kesinlikle ona aşık olmayacağım.

– Ama sen onu sevdin.

- Evet, seni sevdim ama o bana ihanet etti ve ben ihaneti affetmem. Dinle, bir fikrim var, ondan intikam almama izin ver.

– Bunu nasıl yapacaksınız?

– Onunla yatacağım ve sonra biraz kaybettiğimi, senin benden daha iyi olduğunu falan söyleyeceğim.

– Bakın, erkeklerin öfkeyle neler yapabileceğini bilmiyorsunuz.

–Dikkatli olacağım. Ayrıca o parayı zaten fahişelere çarçur edecek ama en azından ben ondan bir şeyler öğreneceğim.

– Tek bir isteğim var.

– Hangisi?

– Sikiştiğinde bana haber ver.

– ???

– Bana bu sembolü içeren bir SMS göndermeniz yeterli ;) tamam mı?

-Tamam...

Bu konuda anlaşmıştık. Zaman geçti ve eşim sonunda pansiyona gitti. Gibi. O ve eski sevgilisi kasıtlı olarak farklı zamanlarda gittiler. Onu orada bekliyor olmalıydı. İşler nasıl gidiyor ve bilmediğim şeyleri kendisi söylerse geldiğinde söylerim ama bugün oturuyorum ve on dakikadır cep telefonunun ekranına bakıyorum. gösteriş yapıyor ;) Bir aptalın hayali gerçek oldu - heyecanlandım!

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post