Herkese merhaba durum bu, gece 10 üzerinden 4-5 bir kızla tanıştım, içine kapanıktı, gece saat 12'de kahve içtik, sonra bir bankta konuştuk, sonra gezmeye çıktık bir araba ve ben ona binmesine izin vereceğimi söyledim, şehir dışına çıktık, yeni bir araba kullanmaktan dolayı duyguları fırtına gibi, çünkü kelimelere ve sürüş tarzına bakılırsa modern bir araba kullanmadım kısacası , her şey yolunda görünüyor, araba sürüyoruz, kendine dokunulmasına izin veriyor, durduk, elimden geldiğince ona sarıldım, onu sıktım, onu göğsümden ellerimden çektim ama sonra ona dokunmama izin verdi ve kısacası , kemiklerim ona dayanıyordu, her şeyi hissetti ve elbisesinde külot yoktu, ben onları hissetmedim.
Ve böylece taşradaydık, öpüşme şekli, bir tür bakirenin nasıl olduğunu bilmediğini düşündüm, kısacası, hadi arka koltuklara gidelim dedim ama o hayır dedi, sonra ben dedim Sadece bir masaj yapacağım ve hepsi bu, o yapmıyor ve burada yap dediği tek şey bu ve bana masaj yapmak için bana sırtını dönüyor, peki, 2 dakika bir yerde ve hadi şehre gidelim diyor, ben orada oturup kendi kendime düşünüyorum... Ne oldu kısacası şehre gidelim, bir gün beklememe gerek kalmadı ve güya sekse ihtiyacım olduğundan şikayet etti ve vermemeye falan karar verdi.. Ama gece bir yabancıyla arabaya bindi ve 30 km şehir dışına çıktı ve popoya ve göğsüne sarılmak dışında hiçbir seks olmadı, bir öpücük vardı, ama yine de onsuz daha iyi....
Onu eve götürdüm, sohbette çok içine kapanıktı ve belliydi ama hemen temas kurdu, onunla tanıştığımız ilk saniyelerde kinestetikleri 10'du ama yapmadı, öğretmen olarak çalışıyor.
Sebebi nedir, söyle neden vermiyorlar? bana eve gitmeleri gerektiğini ya da seks istemediklerini söylerlerse, o zaman kimseye yalvarmıyorum, genel olarak benim için bunu yapacağım bir gün, öyle bir an oluyor ki, başka bir yere gittik. Belki de arkadaşımı alıp ona çalışmasını söylemem gerekiyordu, belki de bütün sebep bu mu?
Kızlar vermez ⇐ kadınların baştan çıkarılması
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
Mobile version