İyi günler! Uzun zamandır burada değildim. Kısacası kendim üzerinde çok çalıştım: İyi bir iş buldum ve bunun sonucunda tarzımı, saç stilimi geliştirdim (şekillendirme konusunda takıntılı hale geldim), iyi bir parfüm aldım ve en önemlisi kendine güvenen oldu. Bu şimdilik haftada bir randevuya yetiyor. Kendimden emin bir şekilde iletişim kurmaya başladım, bariz sorular sormuyorum ama küçük bir şeyi yakalamaya ve sohbeti bununla geliştirmeye çalışıyorum.
Yani randevulara çıkıyorum, kızlar kinestetik konusunda iyiler (elini tutuyorum, sarılıyorum), yanaklardan öpmene izin veriyorlar (ama nedense ilk buluşmada dudaklardan buna karşı çıkıyorlar). Bir soru. Kaldırma işlemi nasıl yapılır? İlk buluşmada. Toplantının sonunda kızları daha sessiz bir yere gitmeye, şarap içmeye, film izlemeye ve güzelce sohbet etmeye davet ediyorum. Seks hakkında tek kelime yok. Ama şu ana kadar ilk buluşmada sekse karşı olduğunu söyleyen kızlarla karşılaştım. Bütün kızların ilk buluşmada sekse hazır olmadığı doğru mu? Yoksa yeterince çabalamadığımdan mı ve benimle seks istemiyorlar mı? Kızlar görünüş olarak benden hoşlandıklarını, hoş bir insan olduğumu belirtiyorlar.
İlk buluşmada seks ⇐ kadınların baştan çıkarılması
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
-
Seks karısı/aldatılan erkek konusundaki ilk deneyiminiz. İlk sefer nasıldı?
by Anonymous » » in General - 0 Replies
- 56 Views
-
Last post by Anonymous
-
Mobile version