Sıkışmak. Yaş farkı 8 yıldır.kadınların baştan çıkarılması

En sevdiğiniz güzelliği nasıl baştan çıkarırsınız?
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Sıkışmak. Yaş farkı 8 yıldır.

Post by Anonymous »

Yoldaşlar, merhaba,

Dürüst olmak gerekirse, bu okumayı kendim için düşündüm - olup bitenleri kağıda nasıl yazacağımı. Ama sonunda tecrübelilere soru sormaya karar verdim.

Seks vardı ama bana bu baştan çıkarmayla ilgili gibi göründüğü için bu bölüme yazıyorum. Eğer yanılıyorsam lütfen taşıyın.

Bu yüzden.

34 yaşındayım. Oğlu küçük. Yakın zamanda boşanmış. Her şey orada. Orta sınıf. Ben 5-6 %100'üm.

42 yaşında. Yetişkin bir kız. 15 yıl boyunca fabrikaları/gemileri vb. olan ve periyodik olarak maviliğin altına dönmeye çalışan bir adamla (kızımın babası değil) yaşadım. Ne bir araba, ne bir daire. Para var. Ancak uzun zamandır bu şekilde çalışmadı, dolayısıyla artık pek işe yaramıyor. Mütevazı bir şekilde liderlik ediyor ve konuşuyor. 5-6 yaşında. Akranlarımın çoğundan daha iyi görünüyor; meseleyi gerçekten önemsediği açık. Eskiden kendi işim vardı. Ondan ve Moskova'dan bıktım. Şehrin 500 km uzağında bir ev inşa etti ve daimi ikamet için oraya gitti, ancak sık sık geri dönüyor.

Mayıs ayında tatilde tanıştık. Orada hiçbir şey yoktu. Toplantı için bir neden olsun diye benden özellikle başka bir ülkeden kozmetik almamı istedi.

Tanıştık ve yürüdük. Konuştuk. Beni eve götürdü, daha ileri gitmek istemedi ama ben ona herhangi bir baskı uygulamadım.

Sonra yaz, iş, iş gezileri. Bir iş gezisinden yeni döndüm ve ağustos ayında beni kulübeme davet ettim. İçtik, çılgınca seks yaptık, samimi sohbetler yaptık ve yollarımızı ayırdık. Kızların benimle kalmadığını söylediğim için sabah ayrılmanın daha iyi olacağını düşündüm - sonra bir şekilde, bir utanç anında bunu itiraf ettim. Kalmak istemesine rağmen bana nasıl davranacağını anlamadı, bu yüzden ona dalga geçiyormuşum gibi geldi.

Çeşitli konularda çok sayıda yazışma. Daha sonra Aralık ayına kadar yine hiçbir temas olmadı.

Aralık ayında benim inisiyatifimle bir şekilde yeniden olmaya başladı. Tatil için Moskova'ya geldim. İki günlüğüne kırsalda bir otele gittik. 2 gün çılgın seks. Odayı terk etmediler. Yollarımızı ayırdık. Daha sonra kendisine ayırdığı zaman için teşekkür etti.

Sonra bir gece şunu yazdım: Başka bir arkadaşımın peşine düşmek istedim ama sonunda ayrıldım. Bir otel odası kiraladım ve kırsaldaki evime gitmek istemedim, orada gergin bir adam vardı ve kızı bütün gece mesaj atıyordu. Bir sonrakine Bir gün önce gelmek istedim ama uyuyamadım ve her şey tamamen dağıldı.

Sonuç olarak köyüne gitti. Yazışalım. Esas olarak benim inisiyatifimle. Direkt çekiliyorum. Bu hayatta kolay bir dönem değil. İş yerinde zor. Ben bir kaynak değilim ve ona ihtiyacım olduğunu defalarca açıkça belirttim. Dürüst olmak gerekirse ona akranlarımın aptal olduğunu ve onları becermek istemediğimi söyledim ama doğrudan ondan etkileniyorum ve seksin harika bir şey olduğunu. Bu bir hataydı ama K+ hemen yanıt verdi.

İlk başta karşılık verdi ama şimdi sakinleşti. Hastalandım ve çok güzel mesajlarla geldim. Daha sonra tekrar soğutuyoruz.

Hamamböcekleriyle bir kız. Periyodik olarak antidepresan gibi bir şey alıyor - çok derine inmiyorum, vermiyor. Ama orada ya kızı anlayışla ortalıkta dolaşıyor ya da çok hastaydı - bir yerlerde uyuşturulduğunu düşünüyordu (her ne kadar kızı da 16 yaşında herkes gibi olsa da bence orada zor bir şey yok) - bütün geceyi evde geçirdiler ve sabah onu hastaneye götürdüler. Başka bir şey. Bu anlarda onu güçlü bir şekilde destekledim. Çok teşekkür ederim.

Benimle ilişki fırtınalı. Ya günaydın canım bebeğim ya da mesajlara cevap vermiyorum - sadece okudum ve birkaç saat veya bir gün sonra cevap verdim.

Ben aktardım. Anlamak. Ancak bu yaşam durumunda irade yeterli değildir. İçeride kaynak yok.

%100 taraftar var. Yaz aylarında evli bir sevgilisi olduğunu söylemişti ama şimdi hayır diyor. Kendisi için seks konusunda her şeyin kötü olduğunu defalarca söyledi (iddiaya göre birkaç yıldır seks yapmamıştı). Bu konuda erkeklerle pek anlaşamadığı söyleniyor. Ama pek inandırıcı değil; oldukça görünür durumda. Bilmememe rağmen her şey olabilir. Seks yalnızca lastik bant olmadan ve çoğu zaman da çıkarmadan yapılır. Bir oğlum olduğu için bana güvendiğini, sanki ben bir aile babasıyım ve onun anlayışına göre fazla dışarı çıkmamam gerektiğini söylüyor. Bu doğru olmasına rağmen.

Birkaç SO - gelmeyi çok istiyorum ama istemiyorum. Bunların hepsi yanlış. Onlara ilgi duymuyorum.

Ne istiyorum? 8 yaş büyük bir kızla nasıl başa çıkılacağına dair tavsiyeler.

Normal, kalıcı bir ÖYLE< /abbr>.( aslında arada bir şey CO ve ilişkiler) - 3-4-5 ayda bir kez. Bir tür normal duygusal bağlılıkla, bu salınımla değil. Kafamın içinde bir karmaşa varken, onu nasıl çıkaracağımı tam olarak anlayamıyorum.

Bunu bir süreliğine ihmal etmemiz ve sonra bir şekilde geliştirmemiz gerektiği açık. Aynı zamanda, yeni SO, onu rahatsız edebilirler. Şimdikiler çalışmıyor.

Bir ilişkiye hazır olmadığını defalarca söyledi. Benim de onlara ihtiyacım yok. Zaman zaman kalabalığın nasıl peşimden koşmadığını ve onunla nasıl böyle bir hayat yaşadığımı merak ediyorum.

Bazen benimle görüşmekten kaçındığını çünkü kendisi de ona neler olduğunu anlamadığını itiraf etti. Biz biraz farklıyız. Bazen birlikte mükemmel olduğumuzu düşünüyordu ama bazen de tam tersi oluyordu.

Aptalca sikildiğim açık ve o zaman bile nadiren. İçerideki bir şey onu durduruyor. Ya erkeklerle geçinmekte gerçekten zorlanıyor ya da başka bir şey.
Bunun gibi bir şey. Bir yerlerde karışıklık. Eğer bir şey sorarsan.

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post
  • Yaş farkı
    by Anonymous » » in General
    0 Replies
    52 Views
    Last post by Anonymous
  • Yaş farkı