Bir kızın ağzına başka bir adamdan almasını istiyorum - ne yapmalı ve ne yapmalı? ⇐ General
-
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
Bir kızın ağzına başka bir adamdan almasını istiyorum - ne yapmalı ve ne yapmalı?
Bir görüş bildirme isteği, deneyimimizi anlat. .sexforum.top/viewtopic .php? Birbirimizi seviyoruz, bir düğün planlıyoruz. Genel olarak, hem ben hem de o seks gerçekten seviyor. Kız seksi daha da seviyor - benden önce birkaç erkek vardı, sadece 1 ortağım var. Daha önce yazışmalarda, 16 yaşından itibaren cinsel yaşama başladığını, farklı yerlerde, ağzına geldiklerinde ve hatta daha fazla bitirmek için sevdiğini farklı şekilde becerdiğini söyledi. Hayatımda çok az seks olduğu göz önüne alındığında, geçmiş bir yaşamdan gelen bu hikayeler her zaman her zaman çok başlatıldı. Tabii ki, şimdi bu fırsatı da alıyorum ve ağzına bitiyorum. Ama son zamanlarda, bir kez ağzında başka bir adamı bitirmek için vahşi bir arzum vardı. Spermin ağızdan nasıl aktığını görmek ağızdaki fetiştir. Kedi dokunulmaz. Böylece, örneğin, bu benim varlığımda veya ayrı ayrı, ancak fotoğraflarla gerçekleşir. Kukold’un görgü kurallarını anlıyorum, ama düşüncelerimle savaşamıyorum. Emmeyi gerçekten sevdiği şey hakkında konuşması etkileniyor. Yazışmalardaki fantezilerde bunu tartışıyoruz - benim konumum için çürümeye yayılmaz, konuyu destekler. Bir yandan, “bunun için gitmeyecek, çünkü bu ihanetle eşdeğerdir ve sonra bana saygıyı kaybedebilir” diyor, diğer yandan, “Eğer güçlü bir şekilde isterseniz, berbat Eğer bir kez, eğer ilişkimizi güçlendirecek ", o zaman" Bunu başka bir şey yapabiliyorsa - yapabilirim? Aynı zamanda, muhtemelen bunların sadece fanteziler olduğunu anlıyorum, ama bazen hayatta başka bir adamın onu bir kez ağzıma almasını istiyorum. Beni seviyor ve böyle bir izin verirsem genellikle beni memnun etmeye hazır. Aynı zamanda, eğer bu olursa, o zaman ona karşı tutumum değişmeyeceğinden eminim, sadece biraz memnunum ve bu konuyu sonsuza dek unutuyorum.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
Mobile version