Lütfen kızın davranışını anlamama yardım et.kadınların baştan çıkarılması

En sevdiğiniz güzelliği nasıl baştan çıkarırsınız?
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Lütfen kızın davranışını anlamama yardım et.

Post by Anonymous »

Merhaba. Lütfen kızın davranışını anlamama yardım et. Hem güzel hem de sığ insanlarız, 29 yaşında, deneyim var, ama çok fazla değil (:). 10 kez tanıştık, dava bile öpücüklere ulaşmadı. En başından beri, onu gerçekten sevdiğimi açıkça belirttim. Sadece tarihlerde saatlerce konuştular. Aynı zamanda, kız her zaman gözlerine aşık oldu. Ama bir sonraki toplantıyı kabul etmek için acele etmedi. Ve birincisi sadece bir iki hafta yazmadıysam yazdı. Ben dayatılmadım. Sonuç olarak, bu belirsizlikten bıktım, toplantıda bir cevap aldığım duygular yaşadığımı, sadece arkadaş olmak istediğimi itiraf ettim. Üzgünüm, ama cesurca tuttum, artık temas etmememiz gerektiğini açıkladım. İki hafta sonra, büyük bir okul kompozisyonu aniden ne kadar iyi olduğumu ve benimle vakit geçirmesinin nasıl hoş olduğu ve onunla yapılan toplantılardaki her girişim için ayrı ayrı şükranları listeleyerek gönderdi.  Ve sorular, nasıl işim var, vb.
Nasıl tepki vereceğimi anlamıyorum ve neden
. Mektupta onun için kim olduğum anlamına gelmiyor. Duygularının uyanma şansı var mı? Yoksa hatırladığınız her şey için şükran yazmaktan suçlu hissettiğinizde psikolojiden bir tür teknik mi ... Bir kafede benimle yemek yiyen bazı yemekler için bile) Neden suçlu olabileceğini bilmiyorum. Belki her yere ödediğim için, bu para küçük, hiç dikkat çekmedim. Dışarıdan görüş ve ipuçları duymak istiyorum.
Her şeyi yanlış yaptığım gerçeği, bunun hakkında yazamayacağınızı zaten anladım. Soru şimdi ne yapacağınız.

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post
  • Hataları anlamama yardım et
    by Anonymous » » in kadınların baştan çıkarılması
    0 Replies
    48 Views
    Last post by Anonymous
  • Senden yardım istiyorum. Yardım lütfen.
    by Anonymous » » in General
    0 Replies
    49 Views
    Last post by Anonymous
  • Bana yardım et lütfen.
    0 Replies
    41 Views
    Last post by Anonymous
  • BDSM ilişkisinde derinim. Ne yapacağımı bilmiyorum. Lütfen yardım edin.
    0 Replies
    39 Views
    Last post by Anonymous
  • Yardım lütfen ve söyle bana ...
    0 Replies
    26 Views
    Last post by Anonymous