Herkese selam!
Deneyimli kamyonetlerden tavsiyeye ihtiyacınız var. Son zamanlarda eşimle boşandım, son zamanlarda bir tanışma sitesinde hoş bir kızla tanıştım, bir hafta boyunca iletişim kuruyoruz, ne yapacağımı anlamıyorum)))
Pazar akşamı buluşmayı kabul ettiğimiz gerçeğiyle iletişime başladılar. Bu yüzden Cumartesi'den Pazar gününe kadar arkadaşlarımızın doğumuna nispeten yakın olduğumuza çakıştı. Şaka yoluyla, onu sabah birinde almaya davet etti, arabayla gelmesi sürpriz neydi ve sadece oturmak için bulabildiğim en yakın kafeye gittik çünkü geceleri soğuktu. Kız sevdi, her şey yolundaydı, 2 saat oturdu ve eve gitti. Bundan sonra 4 kez tanıştılar, sinemaya, parklara gitmeyi başardılar. Benim açımdan, büyüyen olana gidiyorum, kız 1-2'den sonra yatağa gidenlerden biri değil, aslında bunu memnun olduğumdan daha aramıyorum. 1-2 toplantı sadece sarıldı, sonra yanağından öpüştü, bir şekilde 30 yaşında çocukça, ama olduğu gibi, herhangi biriyle sakin bir şekilde sallamayı göze alabilsem de sakin değil, yemek için bir ısırık yemeye çok kısıtlanmıştır. dinleniyor. Dün uzun süre yürüdük, sonra sinemaya gittik, kendim bir taksi için ayrılmak istedim, böylece eve geç dönmeyecektim, ama tekerleklerde ısrar ettiğim için dün buluşmayı planladım, ama bunun olduğunu gördüm Her nasılsa, eve uyumak istediği aceleyle olmak için acele ettim. Akşam harika bir akşam için teşekkür ettim, tamamen göz ardı edildiğim, en azından gönderilen öpücükler, şimdi iletişimde bir çeşit soğuk algınlığı yaptığımı yazdım. Geçen gün bir yürüyüş demeyi ve buluşmayı teklif etmeyi düşünüyorum. Ne düşünüyorsunuz, şimdi ne kadar yapıyorlar ya da insanlar zaten 3-4 toplantının% 100 yatak olduğuna ve yanılıyorum ya da zaten ona kayıtsızım ve puanlanmalıyım ya da hala aramalıyım , sadece yazışmalar ve toplantılar onun gibi insanlar için gerçekten küçük mü?) Onu seviyorum, ama gerçekten kendimi hayal kırıklığına uğratmak istemiyorum. Deneyimli yoldaşlar ne denir?)
Siteden tanıdık ⇐ kadınların baştan çıkarılması
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
Mobile version