Merhaba
buraya yazdığım için üzgünüm. Son zamanlarda işimi kaybettim, tamamen para ve yiyecek olmadan ayrıldım. 30 ruble için en ucuz ekmek rulosuna yardım edebilir misiniz? Eğer öyleyse, size minnettar olacağım. Lütfen St. Petersburg'daki herhangi bir miktarı telefonla doldurun: 8 (952) 133-65-ten
Herhangi bir yardım için çok teşekkür ederim!
Merhaba buraya yazdığım için üzgünüm. Son zamanlarda işimi kaybettim, tamamen para ve yiyecek olmadan ayrıldım. 30 ruble için en ucuz ekmek rulosuna [url=viewtopic.php?t=3325]yardım[/url] edebilir misiniz? Eğer öyleyse, size minnettar olacağım. Lütfen St. Petersburg'daki herhangi bir miktarı telefonla doldurun: 8 (952) 133-65-ten Herhangi bir [url=viewtopic.php?t=3325]yardım[/url] için çok teşekkür ederim!
Merhaba.
Burada her şeyle yazdığım için üzgünüm adres için değil, ama nasıl yazacağımı bilmiyorum. Bir anlayış olmaya çok değer.
Çok karmaşık bir oturmaya girdim: Arıza olmadan yaralanıyordum, yeni...
Kızlar, söyleyin bana. kendisinden çok daha büyük (10- 12+ yaş) Verebileceğiniz bazı ipuçları nelerdir? 24 yaşındayım, hiç bu kadar yaş farkı olan bir kadınla birlikte olmadım. Kendilerinden 10+ yaş...
Dansa (salsa) kaydolmaya karar verdim
Sınıflarımda çiftler halinde dans ettiğim birçok kız var. Kızların senden hoşlandığını nasıl anlayabilirim? Birini bireysel provaya davet ettim. Nasıl devam...