Merhaba Forum kullanıcıları.
24 yaşındayım, o 27 yaşında. İş yerinde gerçekten sevdiğim bir meslektaşım var. Ve ben de, muhtemelen, sürekli bana bakıyorum, bu onun yeri olmasa da, olduğum departmanlarda sıklıkla olur, artı meslektaşımız bana seni sevdiğini söyledi. Ona bakmadığımda bana bakar ve saçlarıma uyur, sonra gözlerimle buluştuğunda bakışlarını kaldırır.
Sorun ne. Hiç temas kurmuyor, benim için çok utangaç, elleri titremeye başlıyor. Genellikle diyalogların nasıl geliştirileceğini bilmiyor. Kendi içinde olmasına rağmen, meslektaşları olan çok sosyal bir kişi yüksek bir pozisyona sahiptir. Şimdiye kadar merhaba dışında hiçbir temas noktamız yok. Ona uzun zamandır unuttum, başkalarıyla, başkalarıyla işkence gördüm. Ama hepsi aynı, her gün gördüğüm gerçeği bana dinlenmiyor.
Endişeli olduğu için normal iletişim kuramayız.
Bana öyle geliyor ki, cıvatayı üzerime koydu ve bir adamın "gösterilecek aktiviteye ulaşması gerektiğini" düşünüyor. Ama bir fincan kahve ve TP için onu orada aramak için onunla dostça iletişim kurmuyoruz.
Bir kadının ilişkilerin geliştirilmesi için nedenler yaratması gerektiğine inanıyorum, örneğin bana bir şey almamı söylemek için, örneğin birlikte gitmenizi öneririm. Genellikle sıfır iletişim. Henüz buna sahip olmadım.
Bir arkadaşım var, bir çocukluk arkadaşım gerçekten, ona bu hikayeyi anlattım. Gerçekten seven M ile temas kurmasının da çok zor olduğunu söylüyor. Ondan hoşlandığı gibi, yaklaşmak istiyorum, ama şans eseri oku ** Onları yapmayacağım.
Tavsiye konusunda yardım, ne yapmalı? Bir kadın yakınlaşma için nedenler yaratmalı, değil mi?
Bir meslektaşı nasıl baştan çıkarılır ⇐ kadınların baştan çıkarılması
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
Mobile version