Merhaba. Uzun zamandır bir erkek manastırda yaşıyorum. Yeterli kadın sevgisi yok. Arabası olan ve zaman zaman bana gelip manastırdan alacak ve sonra geri getirecek bir kadınla tanışmak istiyorum. Ben 40+ seks deneyimi küçük, sözlü sevgi, klasik. Rostov-on-Don, Aksai ve yakınlar. Kim ilgilenir, bir kişisel yazar.
Merhaba. Uzun zamandır bir erkek manastırda yaşıyorum. Yeterli kadın sevgisi yok. Arabası olan ve zaman zaman bana gelip manastırdan alacak ve sonra geri getirecek bir kadınla tanışmak istiyorum. Ben 40+ [url=viewtopic.php?t=2748]seks[/url] deneyimi küçük, sözlü sevgi, klasik. Rostov-on-Don, Aksai ve yakınlar. Kim ilgilenir, bir kişisel yazar.
Merhaba, 1 8 ila 50 yaş arası bir kadınla tanışmak istiyorum. > Sadece seks veya herhangi bir arzu/sapkınlık hakkında değil, çeşitli konularda iletişim kurmaya hazır.
Gelecekte iletişim iyi giderse,...
18 yaşımdan beri bir arkadaşımla yakın bir ilişkim vardı, birlikte ders çalıştık, bir gün öpüştük ve olaylar olmaya başladı ama bunun sadece seks olduğunu anlıyorum ve o da bunu anlıyor. O zaten evli...
Annem ve babam ben çok küçükken boşandılar ve ben babamın yanında kaldım. Ben 15 yaşındayken babam evlendi ve benim de 32 yaşında bir üvey annem oldu.
İki katlı özel bir evde yaşıyoruz. Ben 18...