Herkese selam.
Yaklaşık bir yılda tanıdık olduğumuz ve her zaman tanıdıkların rütbesinde olduğumuz tanıdık bir Rusça konuşan kız (23 yaşında, 29 yaşındayım) var. Çalışmaları ve bursları ile ilgili bazı noktaların organizasyonu hakkında soruları olduğunda bana nispeten sık yazdı. Altı ay önce aynı takımda bir sınav oynadılar ve çok başarılı. Şakalar-mahkumlar, hafif flört, ancak genellikle sıradan dostu ilişkiler.
Son 2-3 hafta cinsel romantik bir çağrışım olmadan sorunsuz bir yakınlaşma oldu. Bir akşam onunla birbirimizi gördük, bir kafede oturduk, tüm hesabı ödedim, sonra bana birkaç dakika gittim ve sevdi, neden daha önce davet etmediğimi ve neden yazmadığımı ve hiçbir yerde aramadığımı sordu. Sonra yağmur yağdığı gibi evini geçirmeye karar verdim ve şemsiyesi yoktu ve kolun yanında yürüdü. Ruh hali artı, o rahat ve iyi olduğu açıktı. Benim açımdan kaba şakalar vardı, ama genel olarak patlamadan.
Birkaç gün sonra, onu Sakura ve dağların manzarası ile çok güzel bir yere davet etti, parlak bir şişe (alkol ve neredeyse tüm ürünler ve organizasyon üzerimde) bir piknik düzenlemek için bir battaniye almasını istedi. Bu bir tarih olarak ima edilmedi, ancak ilişkimizde büyük bir destek olabilir. Yer onun için bir sürpriz oldu ve sadece orada yolda nereye gittiğimiz hakkında öğrendim. Memnun kaldı. Genel olarak, organik anları zorlamasına rağmen her şey iyi başladı. Ama zaten park ziyareti sırasında, bir palyaço-wax benden süründü ve eğlencenin çoğunluğu birbirimizi daha yakın tanımadık, ancak standup şovumu dinledik. Örneğin, anlardan birinde, onu çekim yapmak için çok erken olduğunu söylediği fotoğrafta onu çekmesini istedi, seni akşam çıkarırdım. Nifigasa'ya kendinize güvendiğini, ama güldüğünü söyledi. Ya da 30 mm'lik büyük bir cıvataya sahip olduğum gerçeğiyle ilgili bir şaka, tamamen klitorisle gidiyorum. Rukalito? Evet, bahar geldi, kedileri çığlık atıyorlar. Ama genel olarak, bu şakalara ve genel olarak diğerlerine güldü ve bazıları özellikle havalı olduğunu bile kaydetti. Kinestetikler açısından halsizdi. Başlangıçta onu tedavi etmek için yanımda bir öpücük vardı. Parkta el ele almak için durgun bir girişim vardı, ama çabucak bıraktı. Bir konser olduğunda, bacağın uyuşmuş olduğunu ve ona sarıldığımı söyledi, ama hızla elini kaldırdı. Göleti dar bir duvar boyunca bir araya getirdiklerinde (genellikle orada onaylanmadı, bu yüzden tatilciler bize baktım), ona bir el verdim, ama onu meydan okurcasına almadı. Ona çirkin olduğunu söyledim, kırılmanın çok olduğunu söyledi. Piknik sırasında toplantı için içtiler, biraz konuştular, ancak Alco'nun onu hızla kafasına vermesi nedeniyle, zaten yorgun ve yumuşatıldığımız için durgun bir şekilde çıktı. Bir battaniyeye uzandım ve reddettiği kanadın altına gitmeyi teklif ettim ve o zaman resimlere baktı ve güldü, arkadaşlarına karşılık geldi (muhtemelen beni tartıştı). Geri döndükten sonra onu daireye götürdüm, ona sarıldım, yanağını öptüm, ama bunu beklemedi ve olası bir devamı durdurmaya çalışarak omuzlarımı aldı. Ben gitmeden önce bir araya gelirsem onu aramayı söyledi.
Gün ona sınav olarak sorduğu gün cevapladı ve üç gün ortadan kayboldum. Dün gece ona yazdım, yürüyüşe çıkmayı teklif etmek istedim, ama bana sadece 5 saat sonra, bir yere gitmenin bir anlamı olmadığında cevap verdi. Bu sabah ona yazdım:
Alıntı
"Ben: Gidip akşam yürüyüşe çıkalım
9'da fincan
/4 saat sonra cevaplandı/
O: Yapamam, çalışıyorum
Ben: Peki [isim], sen bir şeysin (
Cuma gecesi değil
Tüm bunlar meraklı çocuklarınız mı? *not - öğretmen olarak çalışır*
Yanınızda bir dizüstü bilgisayar alın ve onlar için açık bir ders verecek
Ve sonra dondurmayı alın ve yıldızlara bakın! "
/5 saat cevap vermedi/
Aynı zamanda, bazen hemen hemen hemen hemen yeterince hızlı cevap verirdi. Bana olan ilgisinin ya çok düştüğünü ya da genel olarak kaybolduğunu hissediyorum. Parkta bile, özellikle kaba olduğumdan sonra, bazı gerginler ortaya çıkmış gibi hissetti. Birkaç gün sonra bir gün geçirdi, ona çok istediği bir tişört vermek istedi, ama şimdi eksi uçarsa bir şey vermeye değip değmeyeceğini bilmiyorum. Onu aramak istediğim başka bir yer daha var, sadece ruh için ona gidiyor.
Bugün sadece onunla yürüyüşe çıkmak, kendini farklı kanıtlamak, göstermek, kalbi kalbiyle konuşmak ve birbirlerini daha yakın tanımak ve sadece bir kelime aracılığıyla şaka yapmak için şaka yapmak istedim. Ama işe yaramadı.
Amaç gözlerinde mümkünse önceki seviyeye yükselmektir. Sadece periyodik "dost" seks, çünkü geleceğimiz yerler açısından askıya alındı. Aynı zamanda avladığını biliyorum, ama aynı zamanda bir ilişki istemiyor. Teşekkür ederim.
Başarısız toplantı ⇐ kadınların baştan çıkarılması
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
Mobile version