Herkese selam! Yakında adamı iki ay sonra ilk kez göreceğiz, bir haftalığına başka bir şehre gezi düzenledik, erkek arkadaşımın da uzun zamandır görmediği en yakın arkadaşı oraya gidecek. Sorun şu ki, paradan tasarruf etmek için, iki yatağın aynı odada yan yana durduğu tek odalı bir stüdyo kiraladılar ... Bana nasıl seks yapacağımı söyle, bir arkadaşını dışarı mı atacaksın? Yolculuğun bitimini bekleyip eve dönmek istemiyorum
Herkese selam! Yakında adamı iki ay sonra ilk kez göreceğiz, bir haftalığına başka bir şehre gezi düzenledik, erkek arkadaşımın da uzun zamandır görmediği en yakın arkadaşı oraya gidecek. Sorun şu ki, paradan tasarruf etmek için, iki yatağın aynı odada yan yana durduğu tek odalı bir stüdyo kiraladılar ... Bana nasıl seks yapacağımı söyle, bir arkadaşını dışarı mı atacaksın? Yolculuğun bitimini bekleyip eve dönmek istemiyorum
Foruma anonim olarak erişmek için VPN uygulamasını akıllı telefonunuza indirebilirsiniz! Örneğin Gezegen VPN ! Kesinlikle Google Play'de. Ya da belki App Store'dadır.
Arkadaşlarınıza bundan bahsedin!...
Biseksüeller, Gerçek hikayeler, Eş Değiştirenler, İçeri Boşalma Eşimin adı Oksana. Onunla 8 yıl birlikte yaşadık ve ne kadar çabalasak da çocuk doğuramadık. Tüm bu süre boyunca hamileliğe dair tek...
Herkese selam! Ben bir erkeğim, biraz kız olmak isterim, kendime iç çamaşırı ve peruk aldım ama imajı tamamlamak istiyorum. Yüz hatlarınızı daha kadınsı hale getirmek için makyajı nasıl...