SZ ile kız. Olağandışı davranışkadınların baştan çıkarılması

En sevdiğiniz güzelliği nasıl baştan çıkarırsınız?
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 SZ ile kız. Olağandışı davranış

Post by Anonymous »

Herkese selam! 
Bu yüzden. Son zamanlarda, kızlar açısından çok az şey değişti: tarihler, str@hushki, pokutushki, vb. Hepsi aynı C Bir öğretmenle. Boş zamanlarımda, kızları sz ile tarihlerde çekiyorum. Şimdi tatilde, gerçekten sevdiğim komşu bir konudan bir modele gidiyorum, ancak ilginç değilim. 
Geçen gün, forumda tekrar yazmak için bir fırsat olarak hizmet eden bir kızla tanıştım.
sz adresinde beni seviyor. Dahası, Ava'da Chebureks'i ve “10 üzerinden 10'a cevap veriyorum” imzasını yutan iyi beslenmiş bir kadın vardı. Genel olarak küçük şakalar. 
Krch, yanıt olarak hoşuma gitti ve onun TG'sine girdim. Güzel, tatlı bir kız vardı. Hatta büyükanneler için başka bir sahte veya boşanma bile olduğunu düşündüm ... çünkü kız kesinlikle 6 ... 6.5 puan var. Konuşma #Bov'un yükselişiyle başladı. Soruma göre: "Sen diş hekimi misin?" "Jinekolog." Peki, hepsi böyle gitti. Bir hemşire ile çalıştığı ortaya çıktı. Akşam ona yazdım: "Sinemaya gittiler." Görünüşe göre daha fazla ya da çok diyalog inşa edildi, filmi seçti (hiç umursamadım, reddettiğini ve hiçbir şeye güvenmediğini düşündüm) ve zamanında kabul ettik (aynı gün akşam geç saatlerde). Onun arkasına gittim. Yolda biraz konuştuk. Bilet aldım. Süpermarkette ikimiz için “içecek bir şeyler” için para ödedi ve “Acemi” filmini izlemeye gittik. 
Sinemada elini tuttum. Bir zamanlar bir şaka üzerinde elinin arkasını öptü. Neye güldük. Filmde, ana karakterin arka koltukta Lawrence'a oturmak istediği bir an vardı, sonuncusu “Ben senin içinim, taksi şoförü?” Dedi. Konuştuk çünkü önce arkaya oturmak istedi ve ona neredeyse aynı şeyi söyledim.
Krch, akrabadan sonra kahve aldık. Bir arabaya yerleştik ve şaka yaptık ve bir öpücükte bunun hakkında sohbet ettik, bunu yapmak için bir saçmalık gibi sıktım. Hiç direnç yoktu. Havalı öpüyor. Sonra eve götürdü. İz üzerinde. Gün buluşmak mümkün değildi. Bir gün sonra tanıştık - kafeye çağrıldık. Orada yeni sohbet ettik. Ona “kurban” olarak davrandım. Umursamadım. İstediği gibi davrandı. Sadece devam etmek istedim. Figürü havalı. Bunları seviyorum. İlişkimizin “toksik” olduğunu söylemeye başladı. Çok kaba olduğumu. Ben sadece onun için bir bayrağın büyük bir görüntüsü olduğumu. Yaklaşık. Umurumda değil. Arabada onu nakavt ettim. Sonra göğsüne bile geldi. Ama aşağıda bana izin vermedi. Sonra onu küçük bir şelaleye nehre götürdüm. Orada oturduk ve şafağa (!) Kadar akşamı bitirdik. Ayrılıkta beni kıracağını söyledi ve hikayeye bakmak için bir saatim var, hangi çiçekleri seviyor. Evet ve düşündüm.
Sabah uyanıyorum zaten bulanık. Evet ve güney №. Akşam beni açtı ve şöyle yazıyor: “Anlamadım. Ve neden beni aramıyorsun, yanıldığınızı ve bensiz olamayacağını söylemek için 5 dakika buluşman için yalvarmayın? ”Ve neredeyse onu unuttum. Başka bir gün ve ben sz hakkında yeni bir fedakarlık aramaya devam ederdim.
O zamandan beri, mesajlarının doğası önemli ölçüde değişti. Açık ve samimi oldu. Bana bağımlılığı “yakaladığını” yazmaya başladı. Bana bir mıknatıs gibi çektiğini. Benden çok hoşlandığını ve beni istediğini. Benim kadar kimseyi istemediğini. Okul zamanlarında sadece bir kez olan ve suçu suçladı. Benim için alışılmadıktı. Hala bu ruhla yazmaya devam ediyor.
23 yaşındaydı. Yarım yıl önce ilişkisinden çıktı, çünkü onlara yatırım yaptı ve hiçbir şey almadı. 
Şimdi annesiyle birlikte başka bir ülkeye DR'ye tatile çıktı. 10 gün içinde geri dönecek. Hala “fırtına” olduğunu yazmaya devam ediyor ve bana istiyor. Ve benimle bir ilişki istiyor. Böylece ben sadece oum.
Şimdi böyle başlıyorum. Nedenini bilmiyorum. Evet, güzel, güzel, aptal değil, aptal değil ... ama chure aracılığıyla “yakın” samimiyet beni korkutuyor ve beni uzaklaştırıyor. Tüm mesajları bana hitap etti - onlara inanmak zor, çünkü bana bunu hiç söylemediler. Genel olarak, buna aşina değilim. Bunu kendim kızlara yazdım, ama bunu bana yazmadılar.
Kendisi, bunun sağlıksız bir gimp olduğunu anladığını yazıyor. Adama bağlı olmak için iki tarih teneke. Ama hiçbir şey hiçbir şey yapamaz. Hatta gerçek yaşını ona seslendirdim - onu itmedi. Onunla benim için olduğu kadar ilgilenmiyorum, bu yüzden konuşmada “bölündüm”. 
Genel olarak onun için üzülüyorum. Kabul etmekten korkuyorum, çünkü cesaretinin hızla kaybolacağını ve beni reddedebileceğini anlıyorum ve aksine bağlanacağım ve bu lanet salınımlar başlayacak.  Ne yapmalıyım? Onunla iletişimi sürdürmek? Yoksa konuşmayı bitirip fakir bir kızı mı serbest bırakın? Onun gibi başlıyorum ve bu korkuyorum.
P.S. Yazmak için korkunç oldum. Eskiden birçok kez daha iyiydi. Dön ve aptal.

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post