Ziyaret davetinden sonra dondukadınların baştan çıkarılması

En sevdiğiniz güzelliği nasıl baştan çıkarırsınız?
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Ziyaret davetinden sonra dondu

Post by Anonymous »

Forum dan fikri sormak istedim

Bir kız gördüğüm yolda işten yürüdü. Kelime kelimesi, çok olumlu iletişim kurdu, kafeye gitmeyi kolayca kabul etti, genel olarak mükemmeldi

Bir kafede oturduk, yürüdük, 28 yaşındaydı. Bir çocuk var. Çok çalışıyor. Seyahati sever. Hiç içmiyor. Akşamları iyi bir notla uzaklaştı

iz üzerinde. Bir gün yazıyorum, seni görmeye davet ediyorum. kolayca kabul eder. Nerede soruyor. Ben bir bekar diyorum, ama bugün ilginç bir şey pişirmeye karar verdim ve birlikte yapmak harika olurdu. 

Bayan hemen sıkıştı. Konuklara gitmediğini ve sadece tarafsız bölgeye hazır olduğunu söylemeye başladı, bir kişiyi genel olarak standart saçmalamayı tanıması gerektiğini söyledi ... birbirini ziyaret etmekte yanlış bir şey olmadığını söyledi. Bu birbirini tanımaya yardımcı olur. Bunların benim tarafımdaki tüm manipülasyonlar olduğunu söyledi ve bu tür toplantılarda neler olduğunu anlıyor

Diyorum ki, o zaman bir yürüyüşe çıkalım. İlginç bir yer var, iyi diyor

Birkaç saat geçiş ve bir mesaj geliyor - "Yazışmalarımızı okudum ve artık iletişim kurmayacağımıza karar verdim, farklıyız. Sen iyi bir insansın, vb." ve acil durumlarda atar

Muhtemelen bu hayatta anlamıyorum ... elbette, kadınların% 100'ü ve birçok erkeğin acele ettiğini söyleyecek, ancak ilk toplantıda kadını gerçekten sevdiyseniz. Sadece onu ziyaret etmeye çağırdığın gerçeğinden, iletişimi durdurmaya hazır mı ???! Muhtemelen kadın mantığını hiç anlamıyorum. Bu saçma değil mi? Şey, diyebiliriz ki, iletişim kuralım, birbirimizi tanıyalım. yürümek. Ve burada - biz farklı ve hemen acil durumuz, 
Ziyaret davetinden sonra hemen iletişim kurmaya başladı. davranışta önemli ölçüde değişti

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post