16 yaşındayım, büyük bir fizik, yükseklik 183 ve 13.5 cm, 4.7 çapında bir kişi.
TG'de ve 15 ~ 18 cm akran profillerinde her türlü kanalı okudunuz. Peki, normal bir boyutum olup olmadığım sorusu mu? Genetik, yaşam tarzı vb. Ama prensip olarak hala büyüyebilir mi? Hangi süre boyunca biriyle tanışmak istiyorum, ama You need to register to see the link.
16 yaşındayım, büyük bir fizik, yükseklik 183 ve 13.5 cm, 4.7 çapında bir kişi. TG'de ve 15 ~ 18 cm akran profillerinde her türlü kanalı okudunuz. Peki, normal bir boyutum olup olmadığım sorusu mu? Genetik, yaşam tarzı vb. Ama prensip olarak hala büyüyebilir mi? [url=viewtopic.php?t=2011]Hangi[/url] süre boyunca biriyle tanışmak istiyorum, ama https://i.postimg.cc/7y8htv6r/img-0667.jpg
Bunu neden soruyorum: Bunu tartışmak alışılmış bir şey değil, herkes genel anlamda boyutun önemli olmadığını reddediyor, asıl mesele şu ki kullanılabilmesi veya tamamen bireysel olması, sapmaların...
< / a. 19 yaşındayım. Kızlarla ilişkiler, cinsel ilişki küçük bir boyut nedeniyle her zaman biraz korkutucuydu. Zaten bakire olmaktan bıkmış, hiç bir şans olup olmadığı ve kızı tatmin edip...