Oyuna geri dönkadınların baştan çıkarılması

En sevdiğiniz güzelliği nasıl baştan çıkarırsınız?
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Oyuna geri dön

Post by Anonymous »

Bu yüzden yaz çok yakında geliyor ve yine tarihlerde yürümek, sokaklarda tanışmak ve sz üzerine pantolon oturmak için bir arzum var. Ancak, son zamanlarda kendimi tüm başarılı baştan çıkarmamın oldukça kolay olduğunu düşünerek yakaladım. Yani, hemen sempati hissettim, fazla zorlanmadım ve her şey bir şekilde dışarı çıktı. Zaten o kadar alıştım ki, bir kızı gerçekten sevdiğimi düşünüyorsam, tüm yazışmaları ve toplantıları kırmaya başladım. Kızları daha iyi kalibre etmenin ve muhtemelen bazı durumlarda sadece uzun oynamaya karar verdim. Böyle bir dava hakkında danışmak istiyorum. Hakkımda: 28 yaşında, içinde çalışıyorum, ZP 2K, daire bulunuyor, araba yok, 6.5 görünümü, bir fotoğraf hobileri var, spor. Oldukça sosyal, genellikle kızla konuşacak hiçbir sorun yoktur.  O: 19 yaşında, bir öğrenci, bir pansiyonda yaşıyor, bir avukat için çalışmak için özel ilgi yok, bir ilişkide iki kez, seks sadece sonuncusuydu, yarım yıl önce onu terk eden sadece bir adam vardı. Zaten her şeyi deneyimlediğini ve onu rahatsız etmediğini söylüyor. Şu anda, aralıklı olarak yaklaşık 2 hafta kaldık, sık sık kendini yazıyor, günün nasıl geçtiğini soruyor, realleri atıyor. Birbirimizi iki kez gördük. İlk kez nargile oturduk, sonra parkın etrafında dolaştık, yaklaşık 4 saatte yaklaşık 4 saat konuştuk, bir hafta sonra 2 Oh patlaması, parkta bir araya geldi, kahveyi dikti ve bana gitti, orada yalan söylediler ve dokunuştan baktılar, kendime sarıldılar, saçlarıma dokundu, saçlarıma dokundu ve kategorik olarak denedim. Seks hakkında konuştuk, hiçbir arzu olmadığını, onu zenginleştirebileceğini, ancak ihtiyaçları yaşamadığını söylüyor. Bu tür özelliklerden, her zaman bir taksi için ödeme yapar ve onu sipariş etmeyi reddeder, bu süre zarfında ona hiçbir şey harcamadı. Genellikle kızlar bunu yaptıklarında, zorunlu hissetme isteksizliği gibi mi? Kısacası, daha önce onu sarsıyordum, çünkü benim için bir kucaklamada kanepede yatarken ikinci toplantıda öpüşmezdim, bu garip. Devam etmeye değer ve hangi dokunsala uymanın daha iyi olduğunu düşünüyor mu? Amaç sadece C .

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post