Kısaca
Düzenli olarak evin yakınındaki bir kafeye gidiyorum, tüm baristleri biliyorum. Bir kez güzel bir kız geldi (25 yaşında) ve çalışandan yeni sipariş ettiğimi sordu, başka bir şey aldı. Düzenli olarak orada birbirimizi gördük, hiçbir şey yapmadık, o da dikkat etmedi. Her nasılsa ruh hali ortaya çıktı, buluşmaya geldi. Kız diyaloga oldukça açıktı, ancak bir yandan diyalogun diğer yandan, sanki belirli bir tane bekliyormuş gibi gerildiği garip bir his vardı. Dikkat ettim, kalktı, bana veda etti ve ayrıldı.
Onu uzun zamandır görmedim. Sonra sokakta kazayla buluştu. Telefona doğru yürüdü ve beni yakaladı aniden durdu ve yüksek sesle gülmeye başladı (gözlerini bir saniyeliğine telefondaki yazışmalardan uzaklaştırmadan). Bu arada, onu sadece o anda fark ettim ve hatta sürprizden durdum, ne olduğunu anlamak birkaç saniye sürdü, ama o zamana kadar harekete devam etmeyi başardım.
Bugün tekrar kazara tanıştım. Yine telefondan bakmadan yürüdü. Sonra biraz zaman geçirdim, bana ulaşmamı beklediğim dükkandan kalktım ve “merhaba” dedim, gülümsedi. Bir saniyeliğine gözlerimi yırttım, “merhaba” attım ve hemen durmadan kendini geri gömdüm. Her şey o kadar çabuk oldu ki, “ev mi?” Dedi, “Evet” i çevirmeden dedi.
Soru. Ondan önce ** xi'ye değer mi yoksa zaten işe yaramaz mı? Onu anlamıyorum. Sanki paradoksal olanı takıntılı bir şekilde görmezden geliyormuş gibi. Ya da toksikozdan her şeyi buldum. XS kısa. Pamagiy
Devam etmek mantıklı mı ⇐ kadınların baştan çıkarılması
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
-
Bir adam, yanına taşınmak şartıyla bir ilişki teklif eder. Bu mantıklı mı?
by Anonymous » » in General - 0 Replies
- 43 Views
-
Last post by Anonymous
-
Mobile version