Kız soğuk bir şekilde iletişim kurar, içimde yıllarca aşık olurkadınların baştan çıkarılması

En sevdiğiniz güzelliği nasıl baştan çıkarırsınız?
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Kız soğuk bir şekilde iletişim kurar, içimde yıllarca aşık olur

Post by Anonymous »

PRESTOR Y:
Erken çocukluktan, bir yerde yazlık, gençler her zaman orada yürüdü. Genel olarak, şehirde her zaman birbirlerinden uzakta yaşamadılar, ancak iletişimi desteklemediler, orada her yarım yılda bir görebilecek veya yazabiliyor, tarihini periyodik olarak enstitü veya o cevap verebiliyorum. Altı ay önce bir yerde, Dubai'ye uçtu ve ben sadece hikayesini cevapladım, biraz konuştuk, kendi adına net bir flört gözlendi, gerçekten bir kek istedi. Benim için asla ilginç değildi, eve geldiğinde görebildiğin abonelikten çıktım. Ancak toplantı gerçekleşmedi. Ve sonra bir kez daha tarihe cevap veriyorum ve bir şekilde tekrar iletişim kurmaya başladım, düşünce kafamda onu seks açısından gerçekten yakınlaştırmak istediğim çekimler. Onu bir nargile içmek için evine çağırdı, oturan bir cevap aldı: “Bana ne istediğini söyle” ve yarın işe gitmek için erken olduğunu ucuz dışlama. Birkaç gün sonra tekrar yazdık, yıllar önce bana aşık olduğu ortaya çıktı, çocukluktan sadece bir durumdan geçmeye başladı, ismimden bahsederken elleri titriyor ve sonra onu bana davet ettim. Doğal olarak, onu neden aradığımı anladı. İletişim kurmaya devam ettiler, bu konuya daha insanca yaklaşmayı ve bakmayı düşündüler. Ona geldi, sabaha kadar konuştu, birbirlerinin sırtını buruştu, ciddi bir şey yoktu. İletişimi sürdürmeye çalışıyorum, sonra hastalandı, Kapuchino'yu getirmeye ve bir bakım işareti olarak yemeye geldim. Ama sonuçta, bir şekilde soğuk bir şekilde iletişim kurması, asla kendini yazmadığı, uzun bir süre cevap veremeyeceği, dün yatağa gideceğini, iyi geceleri dilediğini, hiçbir şey okumamıştı, ancak bunu aşırı mesajından birkaç dakika sonra yazdım. Mesajı sabah okudum ve hiçbir şey cevaplamadım.  Arkadaşlar, tavsiyeni bekliyorum, belki hatalarımı belirteceksin, bana bir şey söyleyebilir misin 

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post