Herkese merhaba, 28 yaşındayım. Geliştirme ile iletişim bulmak için çevrimiçi buluşmaya çalışıyorum. Hayatta bir sorun var: Ses tenimi sevmiyorum. O tuhaf ve açıkça "referans" erkekten uzak. Gıcırtılı değil - oldukça düşük. Ama - sağır, tef ve aynı zamanda creaky, çünkü saçma geliyor. Telaffuz kusuru yoktur, konuşma normal olarak sahnelenir, kelime dağarcığı da düzenlidir.
Bu yüzden. Son zamanlarda Madam ile 25 yıldır Twinbi'de tanıştım. Yazışmalar sırasında, şehir dışında, 15 kilometre (sadece trenle veya minibüsle şehre ulaşabileceği) yaşadığı ortaya çıktı. Teklife yanıt olarak, onun karşı olmadığını, ancak hemen yakında olmayacağını belirtti, çünkü hane halkına bağlı olduğu iddia ediliyor, ebeveynlere ve yolculuğun planlanması gerekecek.
Genel olarak, 3. haftanın bu modunda onunla konuştuk. Konuştuk ve iletişim kurduk. Konuştular ve genel olarak. Bunca zamandır Twinbi'deki sohbeti özel olarak silmedim. Zamanın bir noktasında (Mayıs Günü hafta sonlarının arifesinde) orada etkinleştirildiğini fark etti, periyodik olarak gitmeye başladı. Sonra, hafta sonu geliyor - ve 3 gün boyunca arabadan kayboluyor ve aşırı mesajımı cevapsız bırakıyor. Sessizim, hiçbir şey yazmıyorum. 3 Mayıs'tan sonra geri döner, hemen yokluğundan dolayı özür diliyor - iddia edilen köyünde, kendi nedenleriyle, mobil internet yavaştı, çok fazla iş ve işi vardı (Remotor). Bunun 3.14 duyulduğunu fark ettim, ama bir aptal yaptım, hiçbir şey beni karıştırmadığı gibi, Twinby hakkında hiçbir şey söylemedim.
9 Mayıs bölgesindeki tatilleri görmeyi teklif etti - ondan tekrar özgüllük yoktu, ayrıca - sıcaklık ve tüm bunlarla hastalandığını iddia etti. Ama eğer 9 ile daha iyi hissederse, o zaman görüşürüz. Birkaç gün sonra aşağıdakiler olur: Bana gününün nasıl geçtiğine dair bir ses gönderir; Bu ondan ilk sesti. Ses şevkli, şımarık. Kendi sesimle nüans ışığında, sesi günahtan uzakta ilk canlı toplantıya kaydetmemeyi tercih ederim. Ama bu sefer dürüstçe yapmaya karar verdim ve yanıt olarak da kaydedildim. Doğal olarak, yeterli içerik ve tüm bunlar, ancak markalı tınam ile. Sonunda ne? Sonuç olarak, onu dinler ve yorum yapmadan kaybolur. HS'den birkaç gün sonra Twinbi'de işaretlendi. Toplam: Prosran'ın Mayıs hafta sonu için bir cevap, bir toplantı yok. Ona hiçbir şey yazmayacağım ve eminim ki içinde hiçbir anlam yok - görmezden geliyor. Ona olan ilgi de kayboldu.
Tek soru, tüm bu kotovasya'nın gerçek nedenleri nelerdir. Ya kadın başlangıçta herhangi bir şekilde idi ve sadece HS'den sonra birleştiği için çakıştı ya da GS'deki ses gerçekten bir tetikleyici oldu, bundan sonra uyuyordu, panik içinde telefonu tuvalete attı ve banyo altında tıkandı. Şahsen, bu 2 versiyonun melezine eğilimliyim, ancak birincisi lehine yüzde 70 oranında yüzde 30 oranında.
Genel olarak, bu durumun ilk kez olmadığını itiraf etmeliyim - kızlar ilk sesten sonra keskin bir şekilde soğuduğunda ve ilgisini kaybettiğinde. Ve daha önce buna herhangi bir önem vermediysem, şimdi bu düz bir eğilim. Böyle bir şeye mi geldin?
Ses önemli mi? ⇐ kadınların baştan çıkarılması
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
Mobile version