Daha fazla oynuyoruz ya da saçmalıkkadınların baştan çıkarılması

En sevdiğiniz güzelliği nasıl baştan çıkarırsınız?
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Daha fazla oynuyoruz ya da saçmalık

Post by Anonymous »

Herkese iyi günler!

bir hafta önce ortak arkadaşlarla tatilde bir kızla tanıştı. Birkaç gün sonra yazdı, Zafer Günü'nü tebrik etti. İletişim kurmaya başladılar. Hemen toplantıya davet edildi. İşyerinde meşguldü, tam bir hafta sonra buluşmayı teklif etti. Kabul etti. Bir hafta boyunca kaybolmanın garip olacağını düşündüm, ona yavaşça yazmaya başladı. Şakalar, mizah, normalde iletişim kurar, konuşmada sürekli flört. İtirazları karşılamıyorum.

dün onun durumunda bir buket çiçek görüyorum. Ona “Bana bunun bir çiçekçinin kapıdan bir hata yaptığını ya da kardeşin olduğunu söyle” yazıyorum, bu kez bir hatadır, bence, genellikle hiçbir şey olmamış gibi puanlamak ve iletişim kurmak gerekliydi. Cevaplar bulanık. Ona söylüyorum, eğer birisi varsa, neden benimle iletişim kurun, bana nasıl olduğunu söyle ve konuyu bir kez ve herkes için kapatın, aşk üçgenleri istemiyorum. Yine, bence bunu yapmaya değmez, kıskançlık = zayıflık gösterdi. Erkek arkadaşlar olduğunu gizlemediğini, ancak çok uzun zamandır bir ilişki içinde olmadığını ve kimseyle tanışmadığını söylüyor. Yani ya da değil, bence şimdi bir anlam yok. Hiç bir ilişki planlamadığını, arkadaş olabileceğimizi ve sonra görüleceğini söylüyor. Böyle bir cevap bana uygun değildi, kesinlikle arkadaş olmayacağımızı söylüyorum, bir ilişki çağırmıyorum, çünkü onu prensipte çok az tanıyorum ve o zaman artık bana layık değil. Diyorum ki, dostça bir şekilde iletişim kurmak istiyorsanız, tanışmak bile mantıklı değil, arkadaşlarınızla dostça bir şekilde iletişim kurabilirsiniz. Bir toplantı için olduğumu söylüyorum, ama dostane bir anlamda değil. Yine, puan almak ve sadece buluşmak ve yerinde tüm itirazları işlemek gerekiyordu. Ama yapıldı, yapıldı, aksi takdirde burada iletişim kurmak ve zamanınızı geçirmek mantıklı olmazdı. Neredeyse bir gün sessiz. Ona "Yarım günlük cesaret misin?" Buna karşılık, “Bana layık olmayabilirsin” ifadesinin onun için çok beklenmedik ve yanlış olduğunu, benlik sayısını sarsmak, kişisel sınırları ihlal etmek istediğimi yazıyor. İletişimde farklı insanlar olduğumuzu, iletişimi durdurmaya karar verdiğini söyledi. Tabii ki, söylediğim her şeyin şikayetten şikayet ettiğine şaşırdım. Buna karşılık, özür diledi, bir şaka olduğunu, kesinlikle onu rahatsız etmek istemediğini açıkladı. Diyorum ki, tamam, seçiminize saygı duyuyorum, gerçekten yarım gün boyunca cesaret alıp ifade etmelisin. Başka bir hata, manipülasyona yol açtı. Bence, mizah için özür dilememek gerekiyordu. Kız güzel, belki de daha önce onunla çok şaka yapmadılar, ama açıkçası, bunun bir tür zor şaka olduğunu bile düşünmüyorum. Belki de kendini bir kraliçe olarak görüyor ve işte böyle bir kabalık. Birkaç gün önce, ona teslimat için bir sürpriz gönderdiğimi biliyordu. Şimdi, böyle bir yanlış anlamadan sonra, teslimatım geliyor, çiçekler var. Çiçekler için teşekkür ettiğini, çok memnun olduğunu yazıyor. Bundan memnun olduğunu ve hiç değersiz bir şey göndereceğim gerçeğiyle mantıklı bir şekilde savaşmadığını söyledi. İletişimden sonra hayır yoktu. İletişimi başlatmak istiyorum, ama kendim kadar derin olduğum bir şey, bu durumdan yetkin ve güzel bir şekilde çıkmak istiyorum.
Amaç baştan çıkarmaktır. Tavsiyenize ihtiyacınız var.

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post