Görünüşe göre tüm normlar, görünüşte yeterli insanlarda, en azından benim hakkımda düşünüyorum (umarım), ama bazen bir yandan, diğer yandan farkına varmak istiyorum ... Bence nasıl aklıma gelebilir! 0_0
Bazen, özellikle şehvetli anlarda, şunları hayal ediyorum:
"- Sokakta buluştuğum biri beni evime davet ediyor. O benden biraz daha genç. Konuşma arzusu var. Mağazaya gidiyoruz, güçlü bir şey sürdürmek için her şeyi sürdürüyor, değil, evi hakkında rahatlarsa, bir şeyleri hemen kapatıyor. Uzun zaman, annesi ve kız kardeşi ile yaşıyordu, ama odada ne olduğunu gösteriyorlardı, mobilya duvarının farklı departmanlarında, mutfakta, bir pantolonda, sk. Annesinin ketenlerinde bu mutfağa ayrılacaktı ve sonra geldi ve beni öpmeye başladı, elimi içti ve tuvalete gitti. Ayrıca bana (kız kardeşleri) ıslak külotlarını ağzına almamı teklif ediyor. Bir nedenden dolayı aynısını yapıyorum ve aynısını yapıyorum.
Rafa yaklaşıyor, bir şampuan alıyor ve bana bir üye ve sonra kıçını kıpırdıyor. Bana geri dönüyor ve çamaşır makinesine yaslanmak, kanser haline gelir ve kalçaları davetkar bir şekilde iter. Sessizce ve nazikçe onu yerleştiriyorum. Ağzında inliyor ve külot, iniltilerin patlamasına izin vermiyor. Ben onu aynı zamanda onun horoz mastürbasyon var. Ama bitmesine izin vermiyorum ve kendimi bitirmiyorum. Ben ondan çıkıyorum ve şimdi kıçımı ve onun horoz bulaştı. Ve kendim geriye dönüyorum. O beceriksiz ama bana giriyor. Ayrıca bir süre fucks.
kalkıyoruz, iç çamaşırlarını ağızlardan çıkarıyoruz ve zaten çok çıplaklar, annesinin ve kız kardeşinin uyuduğu yatak odasına gidin. Geniş bir yatakta, Poz 69'da ve bitene kadar birbirimizden sug'a gidiyoruz.
Sonra kalkıp mutfağa gidiyoruz.
Ne olduğunu soruyorum. Sürekli düşündüğünü söylüyor. Ama daha pasif bir rolde olmak istiyorum, kız kardeşinin çarşafındaki bir kız. Ve anne (yani ben) onu cezalandıracağım.
ereksiyonun restorasyonundan sonra, bir buçuk saat sonra, tekrar dudaklarıyla horozuma düşer. Annesini evde kırmızı külotlarda gördüğünü ve çıplak testere nasıl uyuduğunu söylüyor. Ve kız kardeşi önünde çıplak yürümekten çekinmiyordu, çünkü onu asla bir erkek için almadı.
bir şekilde annesinin kirli külotlarını çaldı, onları ağzına koydu ve başladı. Ama anneleri yakalandı ve bir nedenden dolayı kızının (kız kardeşi) onları aldığını suçladı. Bu nedenle onu cezalandırdı. Bir nedenden dolayı, kız kardeşinin yerine olmak istedi, ama ruh kabul etmek için yeterli değildi. Ve bu annenin külotları külotu ancak yıllar sonra ayrıldığında ve sadece dairede kaldığında çekti.
Cinsel fanteziler ve zihinsel anormallikler arasındaki sınır nerede? Hiç mi? ⇐ Eşcinsel Forumu
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
Mobile version