37 yaşındayım, ama yıllarimden biraz daha genç görünüyorum (yani aşırı kilo olmadan, biraz daha sıkı, gençlik tarzı olmak için fiziksel egzersizlere katılmaya başlıyorum), ilginç hobiler, aptal değil, konuşmayı kolayca destekliyorum, makoist değil, muhtemelen “botanikçi” değil, muhtemelen sokakta telefon alıyorum) (devamı uzun zamandır başarılı olamamasına rağmen). Başka bir şehirdeki iş gezisinin sonunda, beklenmedik bir şekilde 9ka ile başarılı bir şekilde tanıştı (benim için görünüşte).
Herhangi bir umut olmadan sokakta konuştum ve beklenmedik bir şekilde +++, telefon numarasını aldım. Akşam aynı gün iletişim biçimini Watsap'taki çevrelere aktardı ve aktif cevaplar aldı. Bu şekilde konuşmak, ertesi gün kabul etti ve bir araya geldi.
Kız: Eğitimli. Etkili bir şekilde bakıyor, spor oynuyor, oldukça karmaşık ve istenen bir mesleğe sahip, bağımsız olarak yaşıyor, yaşa değil, yaklaşık 30 yıl veya biraz daha az. Eminim hayranlarla hiçbir sorun olmadığı için, bu yüzden telefonumu terk ettiğime şaşırdım. Ama şu anda, dolaylı işaretlerde bana göründüğü gibi, aktif bir ilişki içinde değil (çok fazla kendini geliştirme, çok fazla spor, arkadaşlarla buluşma, çok fazla iş).
Toplantı. Bir kafede oturduk, kendimi anlattık, yakında ayrıldığımı da söyledik. Konuşacak bir şey, birçok ortak konu, bir yürüyüş olduğu ortaya çıktı, ancak yağmur nedeniyle başka bir kafeye gittik ve iletişime devam ettik.
Genellikle çok şaka yapıyorum ve kızı iletişimin ilginç olması için karıştırmaya çalışıyorum, ancak bu sefer bir nedenden dolayı mizah eklemek için doğru konuyu hissedemedim ve çok fazla iletişim vardı. Toplantıda, sinemaya gitmeyi teklif eden Kinestall (kesinlikle zamanın değildi) değildi - reddetti. Bir kafede oturduktan sonra, eve gitme zamanının geldiğini fark ettim (zamanında olduğumu veya belki de biraz fazla pozlanmış olduğumu fark ettiğimi fark ettim). Puanı paylaşmayı önerdim, ama reddettim. Bir erkek ve bir kadın arasındaki ilişkiler konusunda herhangi bir konuşma yoktu. Bir taksi aradım, veda ettim, edindim, ama sezgisel olarak öpücük olmayacağını fark ettim (en azından yanağında). Toplantıdan sonra toprağı ilerletmeye çalışarak biraz yazdı. Bana göründüğü gibi, daha kuru ve tek heceler cevaplamaya başladı.
Başlangıçta böyle bir güzellik gibi bir şeye bağlandığı gerçeğinden biraz yaralandım. Ya iletişimde bir şey eksikti (ifade edildikleri gibi, kimya yoktu) ya da yakından baktım, güvenle davrandığım gibi, dışa doğru bir şey sevmedim, belki başka bir şehirden hemen umutsuzca olduğunu düşündüm. Duygularıma göre, kinestetikler zamanında olmazdı, ancak şimdi denemediğim için pişmanım.
Oldukça sinir bozucu, bu tür güzellikler benim için nadir olduğu için, tip oldukça nadirdir (şovlar, bir tür aptal kalemler, gerçekten iyi bir mesleğe bakan kompleksler, aptalca değil, çocuksuz (göründüğü gibi), bir dizi nedenden dolayı sorunlu olmanız gerekir, ancak şehirde sık sık olmasam da, bir sebep olurdu. Kısacası, ayrılmadan önce maksimum yapmaya çalıştım, normal bir durumda, elbette 2, belki 3 ile bir toplantıyı kırardım, onları daha ilginç hale getirirdim. Bunu nasıl yapacağımı, yazışmaya devam edeceğimi veya biraz dinlenmeyi, şehrinize geri döneceğimi bilmiyorum (bir gün izin vermesi için bir sorun olacağı birkaç gün kaldı) ve onun çizgi formatında iletişim kurmaya devam etmeye ve yakın gelecekte tekrar gelmeye çalışıyorum. Genel olarak, sorun temas almanın oldukça kolay olmasıdır, iletişimi doğru yönde geliştirmek mümkün değildir. Daha genç yaşındayken, bir nedenden dolayı bununla ilgili bir sorun yoktu, daha az rahatsız ediyor, ama aksine daha ağır tanıştı!
9ka ile tanıştım. İlk toplantıdan sonra her şeyi mahvettin mi? ⇐ kadınların baştan çıkarılması
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
Mobile version