Bir aile yaratmanın önemi mi yoksa ciddi engeller mikadınların baştan çıkarılması

En sevdiğiniz güzelliği nasıl baştan çıkarırsınız?
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Bir aile yaratmanın önemi mi yoksa ciddi engeller mi

Post by Anonymous »

Forum, hoş geldiniz. 

29 yaşındayım, serbest çalışan, gelir ortalamadan çok daha yüksek. Tam bir müreffeh aile. Daire ve araba yok, son 3 yıldır yurtdışında yaşadım ve sonra hala dünya çapında seyahat etme planları var, satın almak için hiçbir neden görmüyorum, tüm gelirleri yukarıdan yatırıyorum. Sonun kışının başında Rusya'ya döndü. Aşırı kilo yok, sallanan değil, kesinlikle bir ucube değil, bence 5-6 aralığında puan. Boş zamanlarımı evin dışında olabildiğince geçirmeye, arkadaşlarla buluşmaya, bisiklete binmeye, danslara ve her türlü kültürel etkinliğe gitmeye çalışıyorum.

ogp : 21 yaşında, işsiz, ebeveynleriyle yaşıyor, bir süre bir garson ve çiçekçi ile çalıştı. Tam bir müreffeh aile. Puanlarda, muhtemelen fazla yağsız 6-7, 180 cm sarışın, dikkati en azından erkeklerden atılır. İş eksikliğine rağmen, program oldukça yoğun, arkadaşlar, dans dersleri, bir kitap kulübü, dikiş, bisiklete biniyor, gönüllülükle uğraşıyor.

3.5 yıl önce eski kızın beni yönettiği dans derslerinde tanıştık, onun hakkında da bir konu var. Doğal olarak, o zaman iletişim kurmadılar. 2 yıl önce, birkaç ay şehre geldim, sonra birkaç kez daha dostça yürüdüler, ayrılacağımı biliyordum, bu yüzden baştan çıkarmada hiçbir şey yapmadım. 
Ve şimdi 24 Aralık'ta geliyorum, onu tekmeleyeceğim, kahve için diyorum, ondan: "Memnuniyetle tanışırdım, ama genç bir adam zaten bana bakıyor, sana gereksiz umutlar vermek istemiyorum." Değerli bir cevap gibi görünüyor. Tamam diyorum ve hepsi bu. 3 ay sonra, otobüste kazayla bir araya geldik, tatlı bir şekilde sohbet ettik, yazdığı akşam, hala sohbet ettiler, ancak mevcut bilgileri dikkate alarak henüz görüşmedim ve yazmadım. Birkaç hafta sonra kendini yazdı ve çok nazikçe toplantıya karşı olmadığını ima etti, o zamandan beri düzenli olarak karşılandık. Büyüklere biniyoruz, sadece kültürel etkinliklere, bazen kafelere gidiyoruz.

Genel olarak, kadınların etrafında bir yürüyüşe çıkmak için zaten Gestalt'ı kapattım (şimdi en azından bana, en azından bana, en azından bana öyle geliyor) ve konunun kahramanı bana oldukça değerli bir aday gibi görünüyor, ancak uyumlu ilişkiler kurmak için ciddi bir şekilde yorumlayamayacağım bazı pürüzler var.

En başından beri, çalışmak istemediğini, artık bunu yapmak istemeyeceğini, ancak kendisini aileye ayırmak istediğini (ve bir kadının bir bakan olduğu ve bir kadının ocağın koruyucusu olduğu) adil bir aileyi yaratmak istediğini söyledi. Bu pozisyon bana biraz olgunlaşmamış görünüyor (bence, bir kişinin bir garson olarak çalışma veya bir şeyler ilişkide bir şeyler ters giderse ebeveynlere dönme ihtimalinin yanı sıra eğilebileceğiniz bir şeye sahip olması gerekir), ancak kabul edilebilir olan şey, kelimelerdeki değerlerinin gerçekte (ve kızların kelimelerinin ihtiyaç duymadığı gerçeğinden ilerlememiz). Ve genel olarak, bu 2 aylık iletişim için, daha önce beyan edilen bir pozisyonla herhangi bir tutarsızlık görmedim. Manipülasyonlar veya bükülme girişimleri yoktu (bu çağdaki kızların karakteristiği, dış doğal verilerden mahrum bırakılmamış), etrafındaki diğer erkeklerin varlığının izleri veya işaretleri yoktu ve gerçekten de çok dürüst ve açık. Zaten atanmış toplantıyı hiç reddetmedim. Ve bence, yıla kadar zihnim tarafından geliştirilmedi, hala 2 yıl önce 19 yaşındaki bir kız için konuştuğu çok yetişkin şeylerin olduğunu belirttim. Kendi sözleriyle, akranlarının toplumunda her zaman çok rahat olmadığını hissetti, zihinsel olarak ona olgunlaşmamış görünüyordu, sözde onlardan daha yaşlıydı. Ve sanki bir öğrencide yürüyüşe çıkıp takılmak için sahneden geçmiş gibi, kimseyle tanışmadım (ancak bir sonraki paragraftaki bu nokta daha ayrıntılı olarak daha ayrıntılı olarak ortaya çıkacak, aynı zamanda önemlidir). Sorular var: Aile ile ilgili konumunda mutlak bir sorun var mı ve mevcut gerçekleri dikkate alarak çalışmak istemiyor mu yoksa sadece ben ve önemli olacak diğer erkekler için sadece göreceli bir dezavantaj mı? Böyle bir yargıya biraz ödül verdim, babam ifadeyi tekrarlamayı seviyor: Tüm sıkıntıların bir başlangıcı var, bir kadın oturuyordu, kaçırdım. Ve bir zamanlar iki yabancının (erkek ve kadın) bir haftanın aralığıyla nasıl konuştuğundan bahsetmek için aşağıdaki içeriğin yargısının sözcüğünde kelimeyi dile getirdi: Bir kadın sürekli meşgul olmalı. Yapacak hiçbir şeyi olmadığında, mobilyaları hareket ettirmeye ya da kocasını görmeye başlar ya da sola doğru yürür. Bırakın onun vakti yok. Bu arada, katılıyor musunuz? Yukarıda kimseyle tanışmadığını söyledi.  Bir şekilde oturduk, erkeklerin ve kadınların ilişkileri hakkında sohbet ettik ve birincisiyle ayrılmaktan nasıl endişe ettiğimi sordu. Normal olduğunu söyledim, uzun süre yas tutmadım ve nasıl olduğunu sordum? Çok zor olduğunu, bir adamla ayrıldıklarını ve bir yıl boyunca iyileşemediklerini söyledi, ne kadar tanıştıklarını açıklığa kavuşturdum: “Karşılaşmadık” i: ???????. Onun için toplantı için bir kriterin seks yapmak olduğu ortaya çıktı, bunu kabul etmedi. Görünüşe göre şu anda bulunduğumuz (eller, sarılıyoruz ve öpüşüyoruz) onun için bir “dostluk” aşaması var, bir sonraki nişan, ikimiz de birbirimize yaklaştığımızı ve görünüşe göre düğün için hazırlandığımızı anladığımızda. İlk başta hiç yapışmadım, sonra bunun Fredson'dan daha bilinçli bir seçim hakkında olduğunu düşündüm ve fark ettim, ancak dikkate alamayacağı bir sorun görüyorum - bu cinsel mizaçların potansiyel bir uyumsuzluğu. Forumda, ilişkilere zarar vermeyecek bu soruna çok fazla konu ve yeterli bir çözüm okudum, hatırlamıyorum. % 98'lik bir olasılıkla bakire (öyle bir hikaye ve prensipte aradaki kinestetik yakınlaşmada oldukça yavaş bir ilerleme) olduğu açıktır ve bu tür şeyleri tahmin edemeyebilir. Tabii ki, onunla bu potansiyel sorun hakkında konuşmadım, yumuşak bir manipülasyon, hayat öğretme girişimi gibi görünüyor ve genellikle süper bir antiseck gibi geliyor. Sorunun ölçeğini abartıyor muyum yoksa ciddi bir engel olabilir mi? Ve kıyı nasıl çözülür, kim için uygun olan nedir?
Genel olarak, hala midemde bir kelebek aşamam var ve bir sonrakine gitmek istiyorum, ancak objektif olarak hazır değil ve kendim ihtiyacım olan noktalardan tam olarak emin değilim. Belki de hikayemde dikkat etmediğim başka kenarları görüyorsunuz? Geri bildirim için teşekkürler. P.S. Bu hikayede başka ne önemli olabilir. Psikoloji derslerini dinlemeyi seviyor (bayrağın kenarları mı? Şimdi artı eksi tüm bunları dinliyor) ve Vedik kültüre düşkün. Nadiren toplantılar (geleneksel görüşler?) Sunuyor, ancak mevcut anlaşmaları hiç reddetmedi veya birleştirmedi. Belki başka bir şey ekleyeceğim

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post