Bütün ateşli şal, beyler! M - 30, G -34. Kısaca Kız hakkında hemen : Bir gazeteci, tarihi çok seven, kazılara gider. Çok iyi erudit, sosyo-politik süreçlerde usta, minimum tabu konuları (ve genellikle "siyaset, din, vb. Hakkında konuşmuyorum vb.) Bir yayında komutan yardımcısı olarak çalışıyor, bu da büyük miktarda iş, insanlarla iletişim, iş gezileri, toplantılar vb. Uzun vadeli planlar sorununa: aile, çocuklar. sz , belki de uzun süre, sütunda hedef "buluşma" dır. Kısaca flört hakkında: , Mart ayının ilk günlerinde sz adlı ilkini yazdı. Güzel, ama yazmamış olsaydım, muhtemelen özlerdim, ancak hayatta çok daha ilginç, çok iyi görünen, şık görünüyor. İletişim hemen gelişti, birçok yaygın konu keşfedildi, yaşam görüşlerine bağlandı, hemen arabaya taşındı, çünkü bir tür WIB yeterli ve ilginç iletişim hissettik. Bence, bir kişide çok akıllı ve bilgili bir muhatap ve güzel bir kız - hala cehennemi bulacaksınız. Birkaç gün sonra Moskova zamanının merkezindeki bir restoranda tanıştık, konuşmada çok hoş zaman geçirdik, harika bir akşam için teşekkür ettik ve arabada iletişim kurmaya devam ettik. Sonraki: Önümüzdeki 2 hafta, muhtemelen özel bir fırsat yoktu, çünkü onunla ve benimle yeterince iş var. İkinci toplantıda önceden kabul ettik, uzun zamandır Novodevichy Mezarlığı'nda yürümek istiyordu, iyi, gelecekte bir gezi yapmaya karar verdim (umarım ). Sonra akşam yemeğine akşam yemeğini aramanın mümkün olacağını düşündüm, ancak bir şekilde çok erken olduğunu düşündüm, muhtemelen Hamovniki'de yakın zamanda oturmaya karar verdim. Orada yaklaşık 5 saat kontrol ettik ve dağılmaya başladık. Normalde hafif dokunsal dokunuşa tepki gösterdim - beline sarıldım, metrolara gittiklerinde bana bastırdım, çok soğuk olduğu için, düz titredi (bel, sadece ). Daha da ileri: Kız bir zamanlar tenis oynadığını ve prensipte oynamayı umursamayacağını söyledi. Ve sonra 10 yıldır tenis ile uğraşan ben, elbette böyle lüks bir bağlantıyı kaçırmak istemedim. Ve önümüzdeki hafta sonu tenis oynamayı ve sonra Kiev’in kendi hazırlığında markalı pirzolalarla davranmayı önerdi. Ama ... Birkaç gün sonra, hafta sonu St. Petersburg'a gitme arkadaşıyla aynı fikirde olduğunu hatırladı, bu yüzden üçüncü toplantımızı aktarmak istedi. Tamam, sorun değil. İletişim kurmaya, çok iletişim kurmaya devam ettiler. Psikoloji ve ilişkiler de dahil olmak üzere tamamen farklı konularda, ancak elbette, biraz daha keskin şeylerde ...
Şu anda, çalışmasında sayının hazırlanması ve teslim edilmesinin zor dönemi başlar ve birkaç gün boyunca kaybolur, daha sonra ilk yazıyor , merhaba diyorlar, "İsmi" kaybettiniz mi,)) Ve ateşli iletişimimiz 2 hafta daha sürüyor, daha sonra bir buçuk hafta boyunca bir iş gezisine çıkıyorum ve Penza şehrinden lezzetli bir yerel bira getirmeyi istiyor (kontrol edildi - bira kötü değil). Aynı anda, iletişim 20 dakikalık sesten bir kurutucuya yavaş yavaş yuvarlanıyor ve birkaç gün sonra neredeyse tamamen durdu ... Ancak ondan önce, serbest bir şekilde aldığını ve her şeye nasıl ayak uyduracağını bilmediğini söyledi, bu yüzden biraz kayboldu. Nisan ayının ortasındaydı. Nisan ayının sonunda ona yazıyorum, eğer her şeye iyi olsaydı, aksi takdirde tamamen kayboldu, "isim" daha sonra yazacağını söyledi, çünkü sayıyı (her şey terimler açısından atıyor, çünkü ondan önce, nisan ve mayıs ayında - Mid -May'ın ortasında verilmesinin, yüklemede büyük olduğunu söyledi. Mayıs ayında, neredeyse hiç iletişim yoktu, ancak işte duraklamayı önerdim ve akşamı restoranda bir yerde geçirmek hoş oldu, ancak mesaj okunmadı, daha sonra ona bir tane daha gönderdim - yakın zamanda tartıştığımız ve çok kuru bir cevap aldığımız haberlerle, akşam yemeği için bir teklifle - hiçbir şey. Ona nasıl olduğunu soruyorum, onunla her şey yolunda, aksi takdirde tüm hastaneler cevap verdim: "Yorgunum. Dürüstçe söyleyeceğim. Sadece temel işlevler için geriye kalan gücüm var." Eh, mükemmel bir şekilde anladığımı söyledim, kendim gibi durumlarda olduğumu ve kendisinin ve arkadaşlarının Fas'a gideceği tatilinin sona ermesinden sonra, örneğin sevgili Novgorod'a bir yere gitmeyi önerdim. Ama ... mesajlar okundu, ancak sorumlu değil. Tamam, sanırım, Tanrı sizinle, sz adresine gideceğim, yeni bir şirket arayın, ama burada ... Aniden görüyorum, aniden sz )). Nisan ayında neredeyse gelmese de, çünkü işle gerçekten meşguldü. Ve burada benim için biraz rahatsız oldu). Dürüst olmak gerekirse, kızı sevdim ve onunla daha fazla tanıdık geliştirmek istiyorum. Güzel, akıllı, açık, iyi, kendine güvenen konuşma ... Böyle bir şansı kaçırmak istemiyorum, çünkü nadiren bana kiminle ilginç geldiğini. Ama ben de onu gerçekten anlamıyorum. Yorgunluğun, Ermeni-Azerbaijani çatışması hakkında iletişim kurmak, görmek, tartışmak istemediğimi ve sz içinde sıkıntıdan çıkabileceğini ve erkek dikkatini çekebileceğinizi anlıyorum, ancak durumu saygıyla ve dürüstçe açıklığa kavuşturabiliriz). Dünden bir gün önce kolay bir video mesajı kaydettim, burada her şeyin Kelvin'de mutlak sıfıra kaydırıldığı ve akşamı geçirmek için iyi bir arzusu varsa, kimin yazabileceğini biliyor, ama okumamıyorlar))) SIM için ana soru: Ne yapalım? (Evet, evet, kendimi puanlamayı biliyorum, diğer durumlarda çok endişelenmeyeceğim, ama bu kız için rekabet etmek istiyorum) Şimdiye kadar, yukarıdakilere ek olarak, aşağıdaki seçenekler :
1. Bir buçuk ay daha öfkeye ve hala alakalı ise, iletişimimize devam etme ve ilkbaharda tanıdıklara devam etme arzunuz varsa onu "isim" tarzında tekrar yazın veya arayın. "
2. Bir şaka hikayesi bazı genç bayanlarla çalıştı - ekli mesajla “XXX için özür dilerim” veya “beni kaybetmediniz” vb.
3. Adresine bir kurye gönderin ya da kendini bira ve elinden satın alınan bankalar (bir kez İsrail'de çekim yaparken pişirilen ve bir sürü mermi ve mermi birikmiş, “isim”, “isim”, “BULET”, bu BULET'in kalbimi yaşadığını, br))
>>)) ile birlikte geleceğini) atıfta bulunarak,
>>)). 4. Yukarıda önerilen en iyi beşik ona sz içinde yazmaktır, ancak bu bir seçenek değildir)))
SZ ile Kız ⇐ kadınların baştan çıkarılması
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
Mobile version