Ne yapmalıyım? ⇐ seks hikayeleri
-
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
Ne yapmalıyım?
Merhaba forum kullanıcıları, ailemde kafama uymuyor. Stachamuzh, annesini ve ziyaretlerini sık sık ziyaret etmeye başladı ve izlemede çalışan babasının iş günleriyle çakıştı. Belli bir noktaya kadar, bu beni zorlamadı, beni ziyaret etti, babam uzaktayken anneme yardımcı oluyor, normal. Neden tüm ailesiyle ailesini nadiren ziyaret etmeye başladığımızı anlamadım. Ve anne -law, daha az sıklıkla gelmeye başladı, istihdama atıfta bulundu. Bir hafta önce, kız kardeşime birkaç gün gitmek zorunda kaldım. Annemden -law -Law'dan kocama yardım etmesini istedim, yokluğum sırasında çocuk, anaokulu ve ev işlerine yardım ederek kocam da çalışıyor. Planlanandan bir gün önce geldim. Yemek zamanı, eve geldi, anahtarlarıyla açtı, o sırada annenin anaokulundayken, kocanın da işte olması gerektiğini düşündü. Yeni girdim, yatak odamızdaki yaygara ve sesleri duydum ve sonra Ahi Okha. Şokta geçti, kapı bile kaplanmadı, baktı. Ve yatağımızda bir koca ve annem -law var, annesi, ikisi de her şey olmadan, çıplak. Bacaklarını ayırdı, aralarında, üstüne. Dudakları emmeden, benden önce değil, görme. Sonra vahşi doğada çiftleşen her şeyi aldılar. Ayrıldım, göremedim. Şimdi ilişkilerinin, babası olmayan bir çocuğun ve boşanırsanız ne olduğunu bilmiyorum. Ama unutamazsın.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
Mobile version