Kızlarla tanıdıklarda, iletişim tarzı, bir davranış çizgisi, mücadele, bana bir pikap vinçinde öğretilen her şeyin -düşük ve orta nokta kızları olan ve kesinlikle yüksek noktalı kızlarla ilişkili olarak hareket etmediklerine dair açık bir eğilim gözlemliyorum.
Ben bir giriş değilim, kenetlenmiş mütevazı değilim, bir konuşmayı nasıl bağlayacağımı ve sürdüreceğimi biliyorum, IZI'daki orta balastı, ortalama 5 yaklaşım-4-4'ü veriyorum ve 4'ün 2-3'ü ile tekrar buluşmayı başaracağım. Her yerde, sokakta, alışveriş merkezlerinde, restoranlarda, toplu taşıma araçlarında buluşuyorum. Ancak acil durumdaki ortalamanın üzerinde olanlarla iletişim söz konusu olduğunda, sadece başarısızlarım var.
Dahası, örneğin daha fazla pathos kurumunda, kulüplerde, balık yerlerindeki güzelleri tanımaya çalışıyorum. Tüm böyle FIF'ler var, ayarla, genellikle erkeklerin aynı masada onlardan nasıl daha yaşlı olduğunu görüyorum.
Dün, Fife Renge Rover'dan ayrıldığında aynı şekilde geldi, bana o kadar kibirli bir bakışla baktı ki benlik saygım yakın değerlere düştü.
En ilginç şey, halk arasındaki kontrastı gözlemlemektir. Örneğin, şehrimizde pahalı pathos ve daha basit, pahalı daha güzel yerlerde, tunning, pahalı arabalarda, zengin adamlarda, büyük yerlerde, bu tür yerlerde olduğumda, herkesin ve cumartesi günleri girişin yakınında duran birbirini ve aynı arabaları tanıdığı görülüyor. Ve ucuz kulüplerde, çoğunlukla gençler, birçok öğrenci, müzik daha basit, fiyatlar daha ucuz, erkekler daha basit ve kızlar daha kötü.
Dolayısıyla makul soru izliyor mu? Kadınlar doğası gereği birbirlerine benziyorsa, iletişim farkı nedir?
Güzel ile nasıl tanışırsınız? ⇐ kadınların baştan çıkarılması
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
Mobile version