Yazıda bayan, kararsız davranış, görmezden gel. Nasıl vergi verilir?kadınların baştan çıkarılması

En sevdiğiniz güzelliği nasıl baştan çıkarırsınız?
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Yazıda bayan, kararsız davranış, görmezden gel. Nasıl vergi verilir?

Post by Anonymous »

31 yaşı ndayım, 34 yaşındayım. 2024 sonbaharında işte tanıştık (pozisyonu benimkinden daha yüksek ve genel olarak ortak şirkette oldukça yüksek bir göreve sahip.

Ortak iş yaptıktan sonra tanıdık gününde, sadece 1,5 saat daha oturduk ve ofisinde yalnız hakkında sohbet ettik - ilginçti ve onun da olduğu açıktı. Özgür olduğunu, evlenmeden önce çocuk olmadığını söyledi.

Aynı gün telefon numarasını ondan aldım, akşamları ona yazdım, hafta sonu buluşmayı teklif ettim. Karşı olmadığını söyledi, ama işe yarayacaktı, bu yüzden başarılı olursa buluşacaktı. İddia edilen toplantı gününde, buluşacak zamanı olmayacağını söyledi, yeni bir tarih sunmadı. Sakin bir şekilde tarzda cevap verdi - Yaklaşık. Gol atmaya karar verdim. 

Birkaç ay sonra bir tür iş yazdı. Birkaç ay sonra o andan itibaren zaman zaman yazdık (esas olarak ilkini yazdı). Yazışmalar hafif bir flört ile daha arkadaş canlısıdır. İletişim ve çoğu zaman onun tarafında oldukça garip - iyi bir yazışma var, geceye kadar iletişim kurabiliriz ve ertesi gün cevaplarla yavaşlar, hatta göz ardı eder. Chtoli mesafesini tutar.

Yeni yıl tatillerinde buluşmayı teklif etti, kabul ettim. Toplantı iyi gitti, ancak fiziksel temas yoktu. Kısa bir süre sonra tekrar buluşmasını teklif ettim, kabul etti, ancak toplantıdan bir gün önce hastalık nedeniyle birleşti ve donmaya başladı. Sonra tekrar gol atmaya karar verdim. 

Bir ay boyunca iletişim kurmadılar, sonra zaman zaman tekrar yazmaya başladı. Aynı stilde iletişim. Yazar, esas olarak ilk o. İlişkilere işaret ediyor, iltifat. Önceden kabul etti, Mayıs-Haziran'da tatile gitmeyi teklif etti. Ama Mayıs ayına daha yakın olan, benim için bir kelime olmasa da kız kardeşiyle tatile çıkacağı ortaya çıktı.

En ilginç şey Haziran. Tatilimden gönderilen fotoğraflardan sonra, kaçırdığını ve buluşmak için cesur bir ipucu verdiğini yazıyor. Seçenekleri ne zaman arayabileceğini soruyorum. Tarihler sunuyorum, diğer mesajlarıma cevap veriyor, ama hiçbir şey. Bir kez daha belirli bir gün ve saat yazıyorum ve sunuyorum, yine buna cevap vermiyor. Ve genel olarak yükseklikte, mesajları cevaplamayı bırakıyor. İşte bütün bunlar nihayet beni rahatsız ediyor.

Birkaç gün sonra, hiçbir şey olmamış gibi yazıyor. Okudum ve cevap vermiyorum. Bir gün sonra yazıyor, neden onu görmezden geldiğimi söylüyorlar. Bir daha cevap vermiyorum. Bir hafta sonra, neden onunla konuşmadığımı sorar. Sebebini arıyorum - son zamanlarda toplantı önerilerimi görmezden gelin. O zaman beni anlamadığını, ancak özür dilemediğini söyledi. Daha fazla iletişim kurmamız, çağırmamız vb. 

Bundan sonra, bana (her gün) tatilinden, sesinden, çağrılarından bir fotoğraf gönderiyor. Bu hafta eve döndüm, aktif olarak yazmaya devam ediyorum. Ama sorun şu ki, olanlardan sonra bir toplantı teklif etmedi. Artık kendim teklif etmeyeceğim. Yani, her şey çevrelerine geri döndü. 

Oyun aslında kurallarına göre (benim tarafımdan kısa bir dönümlük bir segment hariç) ve bir senaryo - başarısız bir toplantı - daha fazla yapıyorum, daha fazla yazmaya başlar, ancak toplantılar olmadan vb.
Bütün bunlar onun adına ne? Bir adamı var mı ve ben bir yedek havaaliyim? Gitmedi/geçmiş ilişki ile başlamadı mı? Teshit chsv ? Ona bir şeyle uymuyor musunuz? 
Durumu lehinize genişletmek için ne yapılabilir? 

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post