Instagram nasıl pompalanırkadınların baştan çıkarılması

En sevdiğiniz güzelliği nasıl baştan çıkarırsınız?
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Instagram nasıl pompalanır

Post by Anonymous »

Herkese merhaba, yurtdışında yaşarken, Inst birikimi sorusu yükseldi. Bunu düşünen tavsiyeleri dinleyeceğim. Amaç: Kızlar 7-8 puan. Sonucun arkasına yatırım yapmanıza izin verebileceğim bazı kaynaklar var. 
Genel olarak, özel/pahalı bir el arabası ile bir fotoğrafa ihtiyacımız olduğu açıktır - var.

Seyahat, ne kadar çok, o kadar iyi - onlar için zaman eksikliği nedeniyle nadirdirler, ancak bir şeyler gerçekleştirilebilir

Lifestail - Pahalı oteller ve dinlenmelerden birkaç fotoğraf var, arka planda güzel yerlere sahip birkaç fotoğraf var 

İş tarzı neredeyse tüm resimlerde - gömlek, pantolon, kot pantolon. Kısmen marka giyiniyorum, eğer duran bir şey gözüme çarparsa, ama bu konuda (ya da belki?) Çoğunlukla alışveriş merkezlerinden sıradan kıyafetler hakkında zahmet etmiyorum.

Hala profili desteklemekten ziyade fikirlerle ilgileniyorum, 28 yaşındayım, eğer önemlise
Görünüşe göre şapkadaki iş profilimin işaretinin iyi çalıştığını duydum, herhangi bir fikir var mı? En iyi hesap örnekleri de kabul edilir))

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post
  • Instagram'da flört.
    by Anonymous » » in kadınların baştan çıkarılması
    0 Replies
    41 Views
    Last post by Anonymous
  • Instagram makaralarını indir
    by Anonymous » » in General
    0 Replies
    43 Views
    Last post by Anonymous
  • Instagram'da bir kıza yaz
    0 Replies
    18 Views
    Last post by Anonymous
  • Neden kimse Instagram kadınının bu kadar harika olduğunu söylemiyor?
    0 Replies
    15 Views
    Last post by Anonymous