SZ'deki dönüşümleri çıkarkadınların baştan çıkarılması

En sevdiğiniz güzelliği nasıl baştan çıkarırsınız?
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 SZ'deki dönüşümleri çıkar

Post by Anonymous »

Merhaba . Aslında, başlıktaki soru bunu daha önce fark etmedi, Tinder'da oturdu (orada en yüksek göstergeye sahiptim), ayrılışıyla Twinbi'ye taşındı, ancak neredeyse hiç dönüşüm yok (aşağıdaki yararlı hakkında açıklayacağım)  Beğeniler/Matchi ve yeterli, ancak (TG'lerini orada verenlerin% 50'si ya kuru cevap vermezler ya da cevap vermezler ve çok sorunlu bir tarihte çekmezler, bugüne kadar hiçbir şeye ihtiyaç duymadıkları için davrananlar), tarihlerin kendileri ve salınımlarının nasıl arttırılacağı konusunda ek bir soru vardır, böylece ikincisi de vardır.  Anlamak için kendim hakkında biraz ve toplantıları nasıl ve nerede düzenlediğimi :
25 yıl, yükseklik 168, kendim için ayda 300'den fazla çalışıyorum (Web3 salgını) Merkezde yaşıyorum, arabam değil (ilginç değil). Ortalama bir görünüm 10 üzerinden 5'dir. Mizah da sıraya göre, benlik saygısıdır. Markalar giyiyorum ama kostümleri ve resmi stili sevmiyorum, genellikle (kot pantolon, t -shirt, spor ayakkabı) bazen gömlek/kot pantolona geliyorum. Intost, sosyal ağlardan belki de sadece TG'den görünür değildir.  Daha önce, oruçlar aktif olarak MSC'lerde (4-5 puan, ancak yine de), sadece ilişkiler vardı, ancak her şey değişmiş gibi bir ilişki (birkaç ay geçtikten sonra), o zaman 1-2 tarih hiçbir yere hareket etmiyordu ve bu bir milyoner şehrinde garip bir şekilde yaşıyor ve burada 4-5 kelimeden tam bir glyak, garip bir şekilde). 
Şimdi tarihlerin kendileri hakkında birkaç vaka vereceğim : 1)
21 yaşında kız (araba bayisinden satıcı) TG'ye çekildi (Solid 6+) toplantıda anlaştı ve sonra başladı) : Bir toplantıya geç kaldım ve hemen şarabını sipariş ettim (bir sonraki adımda ne olacağını görmeye karar verdim), sonra iş, çocukluk, ebeveynler (profildeki kızın “tarihi” notu vardı) puanı kapattı ve 5 saat boyunca bir yürüyüş yapmayı teklif etti ve 5 saat boyunca bir yürüyüşe çıkmayı teklif etti ve 5 saat boyunca yürüyüş yapmayı teklif etti ve 5 saat boyunca bir yürüyüş yapmayı teklif etti ve 5 saat boyunca bir yürüyüş yapmayı teklif etti, elini bitirdi, o da elini bitirdi ve bu da geldi, o ve faresleri bitirdi ve geldi ve bu da geldi ve geldi. vedalar- kibarca bitmişti. Ana Sayfa - "Akşam ve iyi geceler için teşekkür ederim." Seks, bazı eski ve TD'nin kaba şakaları hakkında konuşmadı, her şey mümkün olduğunca ve sadece 1. tarih için.  Öğleden sonra "onun türü ve iletişimi, devam etmek istemiyor" olmadığım bir mesaj alıyorum - tamam, her şey burada net görünüyor, ama soru benim ana şeyim, eğer "tipin" değilsem, o zaman neden birkaç saat gibi olmayan bir kişiyle geçiriyorsunuz? Onun bir tabak olduğunu teklif etseniz bile - dünyaya gidiyorum .. Ben bir gizemim. 2) a girl of 22 years (7+ out of 10) the stylist - they talked the same cute - pulled on a date this time at an even more “prestigious institution” (Terassa for those who understands from St. Petersburg), agreed - like the 1st was late for 40 minutes but the Lan, they met in the restaurant - they sat down at the table, talked for 2-3 minutes, she looked at me and said that I looked “I looked” Older “went“ to call Ailem ”ve sonra sessizce kaçtım), daha önce buna sahip değildim ve biraz tatsızdı .. Herkesin ana soruyu dışında herkesi memnun edemeyeceği doğru değil, her iki kız da fotoğraftaki görünümümü gördü ve diyaloga devam ettiklerinde (her şey tam olarak hayatta) ama sonra bam ve tüm  3. Bir avukatın asistanı olan bir öğrenci olan 23 yaşında (4-5 puan) kız (bu sefer olağan kahve stratejisine+parktan dönmeye karar verdi) yürüdü, konuştu, sonunda toplantı için şükran duydu - hala bir ilişkiye ihtiyaç duymadığı ve sadece “iletişim kurabileceği” sonucunu - cesurca bıraktı.  Sıradan, orta ve üst (benim için) 3 örnek verdim, eğer 2 sayı bu ikisiyle az ya da çok açıksa, diğer şehirlerde sakin bir şekilde iletişim geliştirdi ve ya hızlı veya ltr (son sıradan bir şekilde evlendi) Çalışmalarından sonra, ne kahve ne de taksinin geri kalanı reddetmedi ve tüm normlar daha sonra) ve bundan sonra, temasın temasının laneti yokmuş gibi, daha fazla temas yoktu. Veya 3 daha yüksek gibi bir tarih.
Ben kendim, seçeneğin ya da benimle durumun olmadığını ve bir tür hata (ya da belki 1 değil) ya da kızın biraz garip geldiğini anlıyorum.  Cevap için teşekkürler.   

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post