Aileyi mahvettiKadınların seks forumu

Sevgili kadınlarımız için forum
Guest
Kullanıcı adından bahset
 Aileyi mahvetti

Post by Guest »

Bu kadar güçlü ve dayanıklı bir şeyi nasıl yok edebilirdim? Her şey kocamın tuhaf davranmaya başlamasıyla başladı. Benimle yatakta yatmayı bıraktı ve oturma odasındaki kanepeyi tercih etti. Ona neler olduğunu sorduğumda kısa ve mesafeli bir cevap verdi. "Yalnız kalmak istiyorum" dedi, "Kimseyle yatamam." Dört gün boyunca buna katlandım ama sonra arkadaşım Marinka'ya gidip olup biteni anlattım. Ama sözleri ruhumda bir şok yarattı. "Sen bir aptalsın Natashka," dedi, "seni aldatıyor, al ve biriyle sevişip boşanma davası aç. Sana ihanet ettiğine göre bu, ailemizi yok ettiği anlamına geliyor." Sonuçlarını düşünmeden bir arkadaşımın akıllıca tavsiyesine boyun eğdim. Bu şekilde kocamdan intikam alacağımı düşünerek kendime bir sevgili buldum. Ancak bunun bir hata olduğu ortaya çıktı. Kocam sadakatsizliğimi boşandıktan altı ay sonra öğrendi. Onu aldattığımı bile bilmiyordu ve kendi duygularıyla baş etmeye çalışırken dolaylı olarak acı çekiyordu. Bunu öğrendikten sonra Marinka ile iletişim kurmayı bıraktım. Aptallığım ve bencilliğim yüzünden aileyi yok edenin ben olduğumu anlamak benim için çok acı verici oldu. Altı ay sonra tesadüfen mağazanın yakınında buluştuk. Yeğenime kırtasiye aldım, o da spor ayakkabılarını yan reyondan seçti. Beni görünce eve bırakmayı teklif etti. Arabada konuştuk ve gözlerinde bana karşı hâlâ beslediği sevgiyi gördüm. Bana onu neden aldattığımı sordu ve ben de ona Marinka'nın etkisi altındayken ne düşündüğümü anlattım. Ve yanıt olarak, tuhaf davranışının nedeni olduğu ortaya çıkan hastalığından, likenlerden bahsetti. Bunca zaman beni sevdiğini ve bir arkadaşımın sözlerine inanarak yaptığım ihanetten habersiz olduğunu anladım. Şimdi 30 yaşındayım ve yaptığım şey için hâlâ kendimi affedemiyorum. Şu anki kocamı seviyorum ve o da beni önemsiyor ama kalbimde hala eskisine karşı hisler var. Sevilmeyen bir adamdan doğan bir oğlumuz var. Ailemizi kendim yok ettiğimi anlıyorum ve 25 yaşında bir kız olarak bu hatayı yapan kendimi hatırlıyorum. Geçmişe pişmanım

Quick Reply

Change Text Case: