Önceki hikayelerde buraya yazdım. Ben pasif, 38 yaşındayım.
t. Sadece doğal/aktif tam örtülü erkeklerle (tanışıyorum, memnunum ve zevk alıyorum) düşkünüm, sık sık (çok arzu edilmez, ama ortaya çıkıyor), erkekler bir tanışma sitesinden, forumlardan veya tanıdıklardan, derhal seks için (uzun yazışmalar ve iletişim olmadan) ve evime hemen uykuya dalmaya hazır olmadığım için, derhal bir şekilde buluşmaya hazır değilim, çünkü herkesi yeni bir şekilde sürüklemeye hazır değilim, çünkü herkesi rahatlatmaya hazır değilim, "Postlink" href = "You need to register to see the link."> flört
06/27/2025 bir oral seks yapmayı kabul etmeliyim
06/27/2025, belirli bir adamla buluşma ile tanışmak zorundayım Miguel ile tanışma sitesi, aynı zamanda 4 gün boyunca, ne yazık ki, ne yazık ki, ne yazık ki, ne yazık ki, ne yazık ki, ne yazık ki, ne yazık ki, ne zamana karşılık değil, ne zamana karşılık değil, ne zamana karşılık değil, ne zamana karşılık değil, ne zamanki gibi, ne zamana karşılık değil. Bir oral seks olmadan (servis), ona gidebilse de, eşler değildi, ama hepsi aynı, risk almadılar. Genel olarak, özel bir şey, küçük bir tarih, bir arabada oral seks. Bu toplantı hakkında yazmadığım için şaşırmayın, toplantıları tarif etmeyi seviyorum, ancak bu ve diğer günlüklerden önceki olanlardan çok farklı değildi, tıkanmamaya karar verdim), ikincisini aynı anda tarif ediyorum)). İlk toplantıdan sonra onunla her zaman yazıştık ve 02.07'de otelde bir tarih planlandı ... Evet, oteldeydi, görüyorsunuz, uzun tarihler için zamanınız yok, ama çok fazla cazibe ve arzu! Toplantı sırasında “korkmuyorsunuz” diye soruyorum: “Eğer sorarsanız, ben değil, bir sorumluluk olduğunuzu teyit edeceksiniz”, “Tabii ki ve saklanmıyorum”, sonunda yürüdüler, otele geldi, bize ekstra soru sormadılar)). Dürüst olmak gerekirse, heyecan verici söyleyebilirim ... Görünüşe göre, tarafsız da olsa sevgililer var, ama işaretinin bir üyesi gibi, ama yine de ... Onu yatakta tatmin etmek ve tadını çıkarmak istiyorum; Toplantı açıklamalarımı okumayanlar, seks aradığım şeyi orgazm ile ekleyeceğim ve ilk kez çok uzaklar.
Sonuç olarak, odaya gittik, aptal, halka, kucaklama, öpücükler, öpücükler .. Blijin, süper öpücükler ... Miguel bir yağlayıcı çıkarıyorum, bir yastık alıyorum, midem altına koyuyorum, sırtını işliyor, kıçını masaya koyuyor, kıçını masaj yapıyor, boynunu bastırıyor, boynuna koyuyor, sonra da uğraşıyordum, sonra da uğraşıyordum, ama ben bir sürüş yapıyordu, ama ben bir sürüş yapardım ama ben, Kişiye), size hatırlatmak zorunda değildim, anladım, takıyor, girmeye çalışıyor, hemen gitmesine izin vermiyorum, ama yavaş yavaş ve bir kez daha, biraz daha hızlı, tekrar içimde tutuyor (ve acı verici ve havalı), uzun süre oturmak için uzun süre bile değil, uzun süre bile değil, uzun süredir bile değil, uzun süre değil, uzun süredir değil, uzun süre değil, uzun süre değil, uzun süre değil, uzun süre değil, uzun süre değil, uzun süre değil, uzun süre değil, uzun süre değil, uzun süre değil, uzun süre değil, uzun süre değil, uzun süre değil, uzun süre değil, uzun süre değil, uzun süre değil, uzun süre değil, uzun süre değil, uzun süre değil, uzun süre değil, uzun süre değil, uzun süre değil. Uzun zaman ilginç, tekrar bir öpücük ve yastıkta ilk kez aynı şekilde uzanmayı ister, tekrar içeri girer, birkaç kez geri gelir ve ... doğrudan tavşan seks başladı ... Başından beri net değil, acıyor ve şimdi ... tüyler, lanet olsun, hala bir bacak duyuyorum, ama zaten uzaktan devam etmeyi istiyorum ... Üyesinin bir taşla nasıl durduğunu hissediyorum, doğrudan beni salladığını anlıyorum ... beni dışarı çekiyor, hızlı bir şekilde sırtımı geri alıyor, yüzümden geriye dönüyor, yüzümdeki cums, ağzıma takıyor ve bitmeye devam ediyor ... Tüm bu süre boyunca yüksekte büyüyor ... Uh, ilk önce bana çok fazla rahatlamadım ... ilk önce rahatlamadım. Bir erkekle seks ...
Tarihten sonra: evet, tanıdıklarımın çoğu bir tanışma sitesinde yazışmalarla başladı, ilk toplantılar bir oral seks ile sona erdi ya da genellikle bir oral seks için ilk toplantıdan, ama kendimi seviyorum, ama anlarım var çünkü anlarım var çünkü ben sadece hakimiyetleri sevmiyorum .... Birini emebilecek erkeklerin talihsizliği), uni elbette, elbette karşılaşmasına rağmen, sadece sonra netleştirdi .... ve evet, ya bir ilişki ya da kalıcı bir ortak etkileniyor ve şimdi sadece ikisi Novosibirsk'ten sadece biri olan, yılda 5-6 kez geliyor ve Moscow'daki ikincisi de ayda bir veya iki kez seviyor. Sinirsiz, evli ve aileler, iyi zamana müdahale etmeyen ve sevgili olmak. Bu nedenle, resmen kalıcı bir ortak sevgilisi arıyorum ve benim için kaç kişi hizmet etmem gerekecek.
St.Petersburg, Moskova'da (iki şehirde yaşıyorum), varlıklar, memnuniyetle buluşabilirim. Belki toplantının sonuçlarına göre, daha sık buluşmaya, iletişim kurmaya ve seks yapmaya başlayacağız (benim için çok önemlidir), ilk toplantıda bir oral seks yapıyorum, belki de forumlar ve site hakkında başka bir hikaye olacak)
Yeni bir partnerle seks (Bölüm 2) ⇐ General
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
Mobile version