Sokaktaki kızlar, ulaşım vb. Genellikle size mi bakar?kadınların baştan çıkarılması

En sevdiğiniz güzelliği nasıl baştan çıkarırsınız?
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Sokaktaki kızlar, ulaşım vb. Genellikle size mi bakar?

Post by Anonymous »

Sık sık farklı konularda okudum, bu, metrodaki bir kızla ya da başka bir yerde birbirimize baktım, bana gülümsedi, bana dikkatle baktı, vb. Sık sık var mı? Bana hiç bakmıyorlar, ne sokakta ne de metroda. Ve hayır, ne korkunç, ne güzel, ne sıradan. Görünüşüm, seks olan birçok güzel ve çok kıza göre, güzel biri için oldukça güzel. Büyüme aynı zamanda en düşük değil, 180, ancak bu artık ortalama olarak kabul ediliyor, genel olarak, mesele değil. Yani, internette bir kız bulmak benim için genellikle belirli bir sorun değil. Ancak gerçek hayattaki bu fenomen ilginçtir. Muhtemelen bir yıl içinde bana sadece birkaç kez baktılar. Bu yüzden genellikle ya sadece gidip bakıyor. Metroda, bir noktada sadece ileri bir yere bakarlar. Sıradan olan çok iyi bir vizyonum var, bu da yan ve genellikle bana baktıklarında ve olmadığında görüyorum. Ve sık sık herkese düşünüyorum, bu yüzden fark etmemek zor olurdu) Başları benim yönümde hiç yönlendirilmedi. Ama ben de kendim, gözlerine bakmayı gerçekten sevmiyorum, ama genellikle neredeyse onların yanından geçtiğimi, buluşacağım her zaman görebiliyorum. Yani, onlara bakmıyorum, ileri bir yere bakıyorum, ama bu zamana bakmadıklarını mükemmel bir şekilde görüyorum. Fakat görmediklerinde, sık sık incelemeyi seviyorum. Örneğin, metro arabasında kapıya çıktım ve oturan kızlara baktım. Ama ben de baktığımda, görene kadar birkaç saniye. Gözlerime bakmayı sevmiyorum, benim için rahatsız oluyor ve biraz aptalca hissetmeye başlıyorum. Genel olarak, ne, ona baktığımda birinin bana nasıl bakacağını görmüyorum. Birisi görmediğimde de baktıklarını söyleyecek. Ama sanki) bu fenomen basitçe ilginçtir. Bazen hiçbiri hiç dikkat etmezse, o zaman içimde özel bir şey yok gibi görünüyor. Özellikle kızların başkalarına nasıl göründüğünü veya bakmadıklarını izlesem de, bence sokaktaki çekici adamlar. Genel olarak hiç bakmıyormuş gibi), değişimler ve onlara göre, gözleri tarafından yakından itilen kızlarla tüm bu hikayelerin gizem), birisi garip görünebilir, ama sadece ilginç hale geldi

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post