Ve hastanedeki bir seks fetişine düştünGeneral

Cinsel ilişkilerin tartışıldığı ana forum
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Ve hastanedeki bir seks fetişine düştün

Post by Anonymous »

Hastanede seksi bir fetiş üretildikçe
doktora geliyorum, bir sender getirdiler, yani Baba kesinlikle kanepe külotlarına gitmeyi ve kendinizi mavinin bir polietilen parçası ile örttüğünü söylüyor. Peki, bu benim işimi yapıyor, beni incitiyor, yavaş yavaş inliyorum ve plastikin zaten kaymış ve Sausel'im incelemede yatıyor ve çok fazla alamayacağınızı söylüyor, sadece işi yapıyorum. Çılgınca özür dilerim ve bir daha olmayacağını söylüyorum, ama gerçekten acıtıyor.
Yani bir bütün üyesi var ve toplar hala çok büyük, şişlik ve her şey her şey gibi, prosedür bitti. Ve beni hatırladı ve sonra koridorda mağazanın ulaşmasını sağlamayı önerdi. Ona dolu bir şekilde yardım ederdim, ama biraz hastaydım. Ve başka bir kadın doctor uygundur ve nasılsınız Bununla nasıl yapıyorsunuz? İyi diyorum, genel olarak şişlik gitti. Ve durdu ve şov, göster.
Pekala, pantolonumu çektim, traşlı bir skrotum ve yatağa yıkanmış, bence beğendim. Ve bir başka ıslak üye sevgilisi, doktorun isteği üzerine bankaya işemeye başladığımda bekledi ve aniden koğuşa koştu. Ben sadece biraz öfkeli, nazik olan, bir serpme için ışıltı vermiyorlar, ama casusluk yapmıyor. Evet şu anda .. Sadece casusluk yapmak için koştum, bu yüzden ihtiyacım olan her şeyi harcadım ve gözetledi.

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post