İki genç güzel çocukla bir araya geldi - Danil ve Cyril. Cyrus, kartoplarında çok adlandırılan oyunu sundu. Ağzımda sona erdi, spermi Danka'ya bir öpücükle öptüm, Kir, Cyrus tekrar bana ve yuttum. Sonra, aynı şemaya göre Dan beni emdi, Kir ondan. Bu yüzden her birimizin her iki ortağın tükürüğü ile karıştırılmış olağandışı spermi denedikten sonra her birimiz kabul edebildik ve indirebildik. Duyguları tartıştık, birbirimizi okşadık (biri yatağa gitti ve ikisi meme uçlarını, üyesini, testislerini yaladı). Sonunda, Danka ve ben Cyril'i becerdin: Ağzında, ben kıçın içindeyim. Sırayla yüzü bitirdiler, ama çok fazla sperm yoktu. Herkes beğendi, tekrarlamayı kabul etti.
İki [url=viewtopic.php?t=6036]genç[/url] güzel çocukla bir araya geldi - Danil ve Cyril. Cyrus, kartoplarında çok adlandırılan oyunu sundu. Ağzımda sona erdi, spermi Danka'ya bir öpücükle öptüm, Kir, Cyrus tekrar bana ve yuttum. Sonra, aynı şemaya göre Dan beni emdi, Kir ondan. Bu yüzden her birimizin her iki ortağın tükürüğü ile karıştırılmış olağandışı spermi denedikten sonra her birimiz kabul edebildik ve indirebildik. Duyguları tartıştık, birbirimizi okşadık (biri yatağa gitti ve ikisi meme uçlarını, üyesini, testislerini yaladı). Sonunda, Danka ve ben Cyril'i becerdin: Ağzında, ben kıçın içindeyim. Sırayla yüzü bitirdiler, ama çok fazla sperm yoktu. Herkes beğendi, tekrarlamayı kabul etti.
Forum kullanıcıları, merhaba! Kocam ve ben size görevler oyunu oynamanızı istiyoruz. Oyunun özü, bir kişinin bir görev yazması ve birisinin bunu yerine getirmesidir. Örneğin: Vladimir, restoranda...