Sevgili ve kocası ⇐ Kadınların seks forumu
-
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
Sevgili ve kocası
Kızlar tavsiye istiyorum, yardım değil. Genel olarak, durum 15 yaşında dört çocuk için kocasıyla yaşıyor, son zamanlarda kocam üzerimdeki tüm hane halkına bağlı kalıyor, ilk başta bir erkekle tanışmak için çıldırdım, ama doğrudan ona çekildiğim, ona ne yapacağımı anladım, ve ben de ne yapacağımı anlamadım, ben de yaşayamadım, ben de yaşayamadım, ben de yaşayamadım, beni yaşayamadım, beni yaşayamadım, beni yaşayamadım, beni yaşayamadım, beni yaşayamadım. İster el ya da ağız, ne yapmalı, ilk soru, kocasına kabul etti ve en iyi koca aldı, balayıda bile böyle değildi ve seks farklı oldu, ekonomi mükemmel durumda olduğunda tamamen uçuyorum ve çiçekler, film konserleri, süslemeler bile vermedi, umut verici iş buldum. Ve kocasını ve bir sevgilisini seviyorum, kocamla her bakımdan daha rahat olacağını biliyorum, çünkü sevgili çok mütevazı bir şekilde, girişimler sunumumdan her zaman sıfır, çocuk 45 yaşında, ama onsuz, farklı şehirlerde yaşıyoruz, ama beni çekiyoruz, saatlerce sohbet ediyoruz ve kocam ne yapıyorum?
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
Mobile version