Zaten baştan çıkarılmış bir kıza yardım etkadınların baştan çıkarılması

En sevdiğiniz güzelliği nasıl baştan çıkarırsınız?
Guest
Kullanıcı adından bahset
 Zaten baştan çıkarılmış bir kıza yardım et

Post by Guest »

Herkese merhaba, K 20, D 19

Bir tatilde ortak bir şirkette 6.5b'lik bir kızla tanıştık. Yarım günü birlikte geçirdik, aktif olarak kinestezi yaptık, sarıldık, olaydan sonra biraz sarhoş yanıma geldi ve uyudu. "Bu kadar çabuk olmamalıydı .. bundan sonra buluşmayacağız .. randevu için başkasını bile aramayacaksın" dedi, durumu olumluya bağladı, öptü ve yatağa gitti, ona bir taksi sipariş etti sabah ve kendi işini yapmaya gitti. Ertesi gün yine aynı şekilde bana yazdı, biraz konuştu. Çok iş vardı, bir hafta boyunca hiç yazışmadık ve onu tesadüfen mağazada gördük. Biraz sohbet ettik, bu durumdan endişe duyduğunu ve alıştığını duyunca ben de “Bir kerelik seks için bir insana bu kadar vakit harcamak benim tarzım değil, hadi gidip bir kafede oturalım” dedim. konuşmak?". Kabul etti, durumu tartıştı, dedi ki, ilk buluşmada seks seni çok korkuttuğundan beri, bunun önceden yapıldığını varsayacağız, bu yüzden olumsuzluğu iletişimden çıkaralım ve durumu tekrar oynamaya çalışalım, mutlu bir şekilde anlaştık, kucaklaştık , öptü ve işe gitti.

Birkaç gün yazıştık, çeşitli konuları tartıştık, kısaca ciddi bir ilişki istemediği için ciddi bir ilişki istemediğini yazdık. Onlardan korktum, bu konuda ne düşündüğümü sordu - her şey kendi kendine ortaya çıkarsa hiçbir şey düşünmekten hoşlanmadığımı söyledi - neden olmasın. Bugün bir kafede randevu aldım, çok güzel sohbet ettik, güldük, dokundum, dokundum, “ileride şunu yaparız, sonra yaparız” sözünü ve başka tarzda duydum. Anne ve babasına yardım etmek için eve çağrıldı, arabaya bindirildi, 5 dakika daha sarıldı, gülümseyerek “nerede öpeceksin, henüz tanışmadık” dedi, görmezden gelindi ve aynı miktarda öpüldü.

Aradan 20 dakika geçiyor, her zamanki gibi bana farklı şeyler anlatıyor ve "İlişki istemediğimi söylediğimi hatırlıyor musun?" sorusunu soruyor, cevap veriyorum:

- Davranışınızın yazışmalardaki sözlerinizden çok farklı olduğunu anlıyor musunuz?

- Senden hoşlanıyorum ve elimi tutmak ya da beni öpmek istediğinde seni reddedemem.

- Sorun nedir, bu konuşmayı neden başlattınız?

- Sanırım kimseyle bir ilişkiye hazır değilim, ikili bir his var, inisiyatifi kendi ellerine alıyorsun ve bu harika, ama bazen bana baskı yapıyormuşsun gibi görünüyor, seni ve beni seviyorum yapamamak

onu reddet

- Hadi bu şekilde yapalım, eğer bu hikayeye devam etmek istemediğinizin tamamen farkındaysanız, konuşmayı iyi bir notla bitirin.

- Bunu yapabilirsin çünkü bana öyle geliyor ki işler daha da kötüye gidecek.

- Tamam görüşürüz.

Genel olarak, bana gelince, son derece yetersiz davranış, çünkü toplantıda aşık bir kız gibi davrandı, bana kendisi dokundu, zevkle kucaklaştı, güldü ve çok tutkuyla öptü)

Belki de onu caydırmaya ve her şeyin yoluna gireceğini söylemem için kendi değerini doldurmaya çalışıyordu, çünkü tüm bu "bana öyle geliyor", "belki", "korkuyorum" bir süre mesajlarda görünüyor. Yakacak odunu kırmamak ve önemini alt bitmiş temasa boşaltmamak için.

Kız benim tipim, iletişim kurmak ve birlikte vakit geçirmek çok keyifliydi, pek çok ortak konu ve ilgi alanı var. Elbette ona herhangi bir ilişki teklif etmedim, ancak toplantıdan sonra evimde bir tür başlangıç ​​ve bir sonraki randevuya çoktan hazırdım. Bu durumu yönlendirmek mümkün mü, ona yazmaya değer mi?

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post