Yeteneğimi kaybettimkadınların baştan çıkarılması

En sevdiğiniz güzelliği nasıl baştan çıkarırsınız?
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Yeteneğimi kaybettim

Post by Anonymous »

Herkese merhaba!
Bir analize ve dışarıdan bir bakış açısına ihtiyacımız var, bir ay önce kız arkadaşımdan uzun bir ilişkiden sonra ayrıldım, yeni olanlarla ilgili bir şeyler yanlış yapıyorum.
Bu süre zarfında 5 kişiyle çıktım. 2 kişiyle seks yaptım. 4 kişiyle de öpüştüm, tabii bu önemliyse.

29 yaşındayım, uzun boyluyum, zayıfım, dil biliyorum, iyi iş, tek dezavantajı fiziksel durumumla ilgili bazı küçük sorunlarım olması.

Eski sevgilimden ayrıldıktan sonra bir süreliğine kadın cinsiyetini unutmak, dışarı çıkmak istedim ama 10 yılı aşkın süredir tanıdığım internetten bir arkadaşım şehrime geldi ve onun iyiliği için bir istisna yapardım. Akşam buluşmamız gerekiyordu, ona bir taksi ısmarladım ama binmedi)))
Son anda birleşti, daha önce de utangaç olduğunu söylemişti.

Bu durum beni çileden çıkardı çünkü bir toplantı havasındaydım ve bir öfke anında SZ'yi indirdim ve birisiyle tanışıp duygusal yoğunluğumu azaltmak niyetindeydim.

Garip bir şekilde gördüğüm kızların hepsi benden en az 5 yaş küçüktü. Ve eski sevgilim de aynı yaştaydı. Bu neden böyle? Özellikle gençleri seçmedim.

İlk kız: 24 yaşında, biyokimyacı, bilimsel bir organizasyonda çalışıyor, Altushka'da yüksek lisans okulunda okuyor. Taşındığı ve kötü yaşadığı zengin ama istismarcı bir anne. 40 ülkeye gittim. Akıllı. Dıştan 10 üzerinden 7. İçimde zekanın başladığını hissederek yürüyüşe çıkmayı önerdi.

Cumartesi günü onu Trubnaya'ya aradım. Pek çok insan, bunu beklemiyordum. Parkta yaklaşık 20 dakika yürüdük. Kız çok içine kapanıktı, ben de biraz mırıldandım ve endişelendim. Seyahat konusuyla ilgili daha fazlası ortaya çıktı. Bara gittik, bir sürü insan yersizdi. Çizginin dışına zar zor çıktık. Onun fikrinden yola çıkarak Çehov’a gitmeye karar verdik, belki orada buluruz. Birkaç bara girdik ama hiç yer yoktu. Tekrar bir taksiye bindik ve China Town'a, genellikle herkesi götürdüğüm barıma gittik.
İletişim açısından, birçok yer değiştirdiğimiz için her şey yaklaşık olarak aynı seviyede, biraz daha sıcak kaldı. Ben de zaptedildim, o da öyle. Biraz tentür aldım ve ailem hakkında sohbet etmeye başladım. Cehennemi yaşıyor. Biraz yoruldum.
Bu gün neden daha önce 3 kez giydiğim eski bir gömleği giymeye karar verdim, bana kokmuyormuş gibi geldi. Ama hissetti))
“Ne yapacağımızı merak ediyorum ve kesinlikle duş alman gerekecek” dedi.
Kısacası 30'dan fazla tentür içtik. Çok fazla şey yaşadım. Taksi çağırdım, nerede, neden diye sormadan bindi. Yanıma geldiler. Öpüşmeye başladık, yine duş almam gerektiğini söyledi. Duşa gittim ve o çoktan uykuya dalmıştı.
Sabah uyandık, yemek sipariş ettik, öğlen seks yaptık. Akşama kadar benimle kaldı ve gitti.
Bölümde vücudunu beğenmedim. 0 kas. Eski sevgilinin fit vücudundan sonra genellikle berbat olur. Bir uyumsuzluk yakaladım ve ikinci kez istemeyeceğimi, bunu sessizce, huzur içinde geçirip birleşeceğimi düşündüm.
Üç gün sonra yazıp beni masa tenisi oynamaya davet etti. Görmezden geldim. Sonra kendine zarar verdiği, bunu bilerek yaptığı, kendini zehirlediği, kanadığı gibi tuhaf şeyler yazıyor. Görmezden geldim, ama bir şey yükleniyordu ve birdenbire gerçekten o oldu. Gelip yardım edeceğim bahanesiyle adresini öğrendim. 112'yi aradım, polis, doktorlar ve psikiyatristler yanına gitti. Gelip gelmeyeceğimi sormaya başladı. Bir sebepten dolayı ona gitmeye karar verdim. Ben arabayı sürerken hastaneye kaldırıldı. Taksiyi çevirdim. Daha sonra benden onu oradan almamı istemeye başladı. Artık hiçbir yere gitmek istemediğimi söyledim ve onu hastaneden eve bir taksi çağırdım.

Böyle bir hikayeden sonra biraz duygulandım ve 5 gün sonra onu iş çıkışı bir Gürcü restoranına aradım.
Bu sefer daha hareketliydi. Hatta güldüm. Şarap içtik ve khachapuri yedik. Rahatsız olduğunu, sanki kendimi savunuyormuşum gibi göründüğünü söylüyor. Fark etmesem de çok tartışıyoruz.
Her konuda oldukça farklı görüşlerimiz vardı. Ben de bunu fark ettim, peki o zaman bu konuyu konuşmayalım dedim. Restoran kapanmadan hemen önce ayrıldık. Sigara aldık ve bana gelmek istersen herkes evine gitsin dedim. Sana karşı da böyle davranıyor elbette. Otobüsle oraya vardık. Birlikte uzandılar, kucaklaştılar, onu öpmedim ve amacım seks değildi. Orada birkaç saat uzandık ve sonunda onu dudaklarından öptü ve seks yapmaya başladık.
Öğleden sonra 3'te uyandı. Alışveriş merkezine gittik ve kahve içtik. Yiyecek ve bir şişe şarap aldılar, ben pişirdim, yedim içtim, gece gitti.
Daha sonra beni her gün birkaç kez aradı.
Ben de ortama uyum sağlıyordum.
Sonunda o da birleşti.

İkinci kız: First Lady'yle ilk seksimin hemen ardından onunla tanıştım. Eve gittiğinde onunla buluşmaya gittim.
Bayan 20 yaşında, yönetmenlik öğrencisi ama halihazırda reklam yönetmeni olarak çalışıyor, kendi bireysel girişimcisi var ve yaşının ötesinde iş odaklı. Dıştan son derece zayıf, bacakları kibrit çöpü gibi ama sporla uğraştığı açık. Dışarıdan 10 üzerinden 6,5.
Onun hoşuma giden yanı sinemada çok iyi olması, bana sadece video sekanslarını değil, yönetmenin sinemadaki çalışmalarını da görmeyi öğreteceğine söz verdi.
Saat 23.00'te parkta buluştuk ve Moskova'nın her yerinde 2 saat yürüdük. Ona kulaklığımı verdim, müzik dinleyip sigara içerek dolaştılar.
Konuşma güzel gidiyordu, kız gülüyor ve şaka yapmaya çalışıyordu. Ancak bir konu üzerinde aksaklık yaşandı. Kendisi şiddetli bir pasifist, hatta militan denebilir ve ona işyerinde pasifist olmamayla ilgili bir durumdan bahsettim. Beni hemen sinirlendirdi. Bunu neden yapıyorum? Bir şekilde dışarı çıktım. Bir taksiye bindik ve aynı bara gittik ama kapalıydı. Yakındaki bir bara gittik, içtik ve yemek yedik. Uzun süredir seks yapmadığını, ilişkisinden bahsetmeye başladı. Onu becermek gibi bir arzum olmamasına rağmen üzüldüm. Pek benim tipim değil. Tekrar bacaklarına baktım. Daha önce hiç böyle bir şeye sahip olmamamın ilginç olduğunu düşündüm. Bara bir taksi sipariş ettim. Dışarı çıktık, oraya oturduk, hiçbir soru sormadı. Yanıma geldiler. Tavsiye ettiği filmi açtım. Yaklaşık 20 dakika kadar izledik. Öpüşmeye başladık ve seks yapmaya başladık. Alkol yüzünden boşalamadım. Bunu elle yapmak zorundaydım....
Duştan sonra eve gitmek istediğini, yalnız uyumayı sevdiğini söylüyor. Sanki sikilmiş ve kullanılmış gibi hissettim ama aldırış etmedim ve biraz çay teklif ettim. Mutfak her zamanki gibi dağınık. Biz içtik, o gitti.
Onunla hiçbir şeye devam etmek istemedim, edep uğruna yazdım, oraya varınca yaz. Ertesi gün kendim yazdım. Birkaç gün yazıştık. Neden tekrar yapmayayım diye düşünüyorum. Beni film ve seks için evine davet etti. Hasta olduğunu, daha iyi olursa geleceğini söyledi. Gelmedim. 5 gün sonra ona yazdım. Soğuk bir tavırla cevap verdi. Daha fazla devam etmedim.
Sanırım hepsi onunla ilgili.

3 numaralı bayan. Onunla yazışmalarda en derin eşleşmeyi yaşadım. Aynı hobiye sahibiz, yaratıcılığımızı paylaştık, en sevdiğimiz yazarları tartıştık. Hemen hemen her gün telefonla arayıp sabaha kadar sohbet ettik. Kelimenin tam anlamıyla birkaç saat uyudum ve işe gittim ama duramadım, onunla sohbet çok büyüleyiciydi. Bir zamanlar telefonda sanal seks vardı, kız bu 5 gün boyunca bana karşı çok tutkuluydu, ne, ne, ama yazışmalarda gerçekten çok iyi olabiliyorum, onu kaybettim, kısacası doğrudan arkadaşımdan, yaşayamam, seni şimdi görmek istiyorum diyor.
Kız ya 21 ya da 22 yaşında. Dışarıdan 10 üzerinden 7. Göğüsler iyi. BT odaklı bir filolog olmak için eğitim gören bir öğrenci (evet, bu da oluyor). Sanki çok zeki bir aileden geliyormuşum gibi geliyor, İspanya'da okudum.
Ama tanıştığımızda tamamen farklı bir kişi geldi! Fotoğraflarına belli belirsiz benziyordu. Aslında hiç de benim tipim değil. Saat 7 ama benim koordinatlarımda değil. Hemen bara gittik, açıkçası, hemen ayrılmak istedim, beni memnun etmeye çalıştı ama ben çekingendim, fazla çekingen ve ciddiydim. Bir buçuk saat oturduk. Hadi eve gidelim dedim. Bunun onu ne kadar incittiğini yüzünden anlayabilirsiniz.
Ayrıldıktan sonra TG'de yazıyor, sadece arkadaş kalalım diye düşündüm))) hahaha
Ona söylüyorum, dinle, sanki farklı evrenlerden geliyormuşuz gibi, iletişimimizin bir amacını göremiyorum. Teşekkürler hoşçakal.
İşte bu.

4 numaralı bayan:
Yaklaşık 3 hafta boyunca uzun duraklamalarla iletişim kurduk. Kız 21 yaşında, uyruğa göre Yunan. Dışarıdan bakıldığında, fotoğrafa göre 10 üzerinden 8 bile verirdim.
Onu burada anlattığı en havalı tesise davet etti. Ancak toplantı benim sekizim değil, en iyi ihtimalle 6,5. Bence yine bir kaltak. Ama bu sefer soğuk ve çekingenmiş gibi davranmadı. Bizim için yemek sipariş ettim, kız sadece salata aldı ve bir sürü şey sipariş ettim. Hemen unutulmuş pikap sanatçısı karizmasını açtı, şaka yaptı, gülümsedi ve hayatından çeşitli hikayeler anlattı. Bize 91 binlik fatura getirdiler, şok oldum, elbette çok sipariş verdim ama çok fazlaydı. Garsonla tartışmaya başladım, tekrar kontrol edip özür dilediler, faturam çok daha az geldi.
Dışarı çıktık, ona elimi verdim ve dedim ki: bekle. Kievskaya'da dolaştık, metroya bindik, bir beyefendi olmaya karar verdim ve onu doğrudan kapıya kadar yürüttüm ve dudaklarından veda öpücüğü verdim. Ama bana öyle geldi ki o buna hazır değildi.
Yazışmalar birkaç gün sürdü. Bir şeyler yazdı, cevap vermedim. Sonuç olarak bir gün sonra beni acil servise attı.
İşte bu.

5 kız
Zaten yazışma aşamasında bir anlaşmazlık vardı, bitirmek istedim ama ona uyumasını söyledim, sabah akşamdan daha akıllıdır. İkimizin de narsist olduğumuz konusunda şakalaştık. Yazışmalar neşeli görünüyordu.

Kız 21 yaşında. Tıp öğrencisi, hastanede çalışıyor. Uzun boylu, iri yapılı, kıvrımlı. Dışarıdan 10 üzerinden 7-7,5. Patricks'te tanıştık. Oraya nereye gideceğimi gerçekten bilmiyorum, bu onun önerisiydi. Nereye gittiğimizi sordum, bilmiyordu. Biraz yüklü, nereye gideceğini bilemeyen kadın, hemen Neden bu kadar mesafelisin demeye başladı. Her şey yolunda mı? Bunu 10 dakika içinde 3 kez söyledi.
Bir tesis, bir bar bulduk. Oturdum.
Durmadan bana baktı.
Masaya yaslanarak konuşuyorduk, yüzlerimiz arasındaki mesafe azdı. Konuları seçmek zordu; çok az ortak çıkar vardı. Ailelerimizden bahsettik. İçine kapanıktım ve kendime pek güvenmiyordum, ayrıca işten sonra yorulmuştum. Evet, beni teşvik etti ve rahatlamama izin vermedi. Narsisizmi tüm ihtişamıyla kendini gösterdi; bana sürekli tırnaklarımı yapmadığım, tipik mükemmel bir öğrenci gibi davrandığım vb. yorumlarda bulundu. Ama bardan çıktıklarında kolumun altına tırmandı. Sigara aldık ve içtik. Başka bir kurum aradık ama bulamadık. Sonuç olarak bir taksiye bindik ve barıma gittik. Orada bir şeyler içtik ve canlı müzik çalıyordu. Sigara içmek için dışarı çıktık, sarılmaya başladık ve birkaç kez öpüştük. Yakındaki bir bara gittik, tekrar içtik ve başka bir mekan aramak için tekrar ayrıldık. Yağmur yağmaya başladı, şemsiye altında öpüştük. Başka bir bara gittik, yedik, içtik. Taksi çağırdım, yorgunum diye sızlanmaya başladı. Yanıma geldiler. Asansörde neden onu kendi evine getirdin? Suçluluk duygusuyla bilmiyorum dedim. Yatağa gittik. Çok sarhoştum ve hemen uykuya daldım. Ertesi sabah her şey daha da kötüydü. Kız tamamen uzaklaştı, Vkusville kafeye gittik, biraz yiyecek ve kahve aldık. Çıkışta eve gitmek istediğini söyledi. Tamam dedim taksi geldi. Sana veda etmek istedim, sadece veda etmedim. Bu onu incitti.

Yazışma sırasında fazla çekingen olduğumu, gülümsemeye ve daha duygusal olmaya ihtiyacım olduğunu söyledi.
Sonuç olarak şimdilik iletişim kurmaya devam etmenin bir anlamı olmadığını söyledim.
Kanalizasyona benziyor.

1 aylık hikaye bu. Değerlendirin. Benim ve kızların sorunu ne? Dışarıdan bir bakış açısına ihtiyacımız var.  Neden onlarla şansın yaver gitmiyor? Neden kadınları gördüğümde onlardan hoşlanmıyorum? Yazışmalara göre her şey yolunda olmasına rağmen. Yeni insanları görme arzumu şimdiden kaybettim. Ama kalıcı olarak birini bulmak istiyorum. Ama nasıl? Hiç böyle bir durum yaşadınız mı?

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post