Merhaba, 17 yaşında OZHP ile sokakta tanıştım, benden hemen hoşlandı.
Yazın ilerleyen saatlerinde onu yürüyüşe davet ettim, o da memnuniyetle kabul etti
1 toplantı. 4-5 saat yürüdük, daha azını istedim ama o beni bırakmak istemedi. Ne zaman bazı konular ya da istekler bana yüklense de yine de kaçmayı başardım)) toplantı iyi geçti. Ama ondan bir öpücük için SS gelmedi, acele etmemeye karar verdim, kız çok mütevazı ve tatlı.
2. Toplantı. İlk toplantıdakiyle hemen hemen aynı. Ama yine benimle arkadaş gibi iletişim kurduğunu, flört falan etmediğini hissettim, hatta sakız bile ikram ettim, “gerek yok” dedi. Penetrasyonun kolay olmayacağını hemen anladım.
3. Toplantı, üçüncü toplantıdan önce arkadaşlarımı kıskandı, gözyaşları içinde beni aradı vb. İşte o zaman bu toplantıda seviye atlamam gerektiğini fark ettim. El ele yürümeye başladık. Onun açısından hiçbir SS yoktu. Onun bakire olduğundan şüphelendim, sıradan bir şekilde sordum, o da bunun doğru olduğunu söyledi. Onu öpmeye çalışıyorum, reddediyor, 10 dakika geçiyor, onu duvara bastırıp öpüyorum, karşılık olarak ona tokat attı ve arkasını döndü. Ondan sonra iletişim biraz tuhaflaştı, yazışmalarda flört etmeyi bıraktım.
4. Toplantı. Zorlukla yürümeyi kabul etti. Ruh halim düştü, yaklaşık 3 saat yürüdük, firavun faresi öpücüğü yapmaya çalıştım, neredeyse gözyaşlarına boğuldu (bana sarıldı ve eve gidelim dedi). Geri çekildiler, neden ilişkide ilerlemek istemediğini sordum, birbirimizi iyi tanımadığımızı, iyi tanımadıklarımı öpmediğimi söylüyor. Biraz da olumsuzluk ekledim. Tutarsız davrandı. Şu anda bir drenaj olacağını zaten anladım) Benim hislerime göre yürüyüşten hayal kırıklığına uğradı. Ona karşı oldukça huysuz davrandım ve bana hickey vermeyi reddetmesi beni şok etti. Genelde kız SS verir, vermezse ben alırım ve öperim, ilk seferde hep işe yaradı
2 hafta ara verdim, hiçbir şey yazmadım, aramadım, gerçek hayatta ondan gelen pingler sertti, hiç tepki vermedim. Bir hafta sonra arayıp yürüyüşe çıkmayı teklif etmeye karar verdim, meşgul olduğunu söyledi, sonra hastalandı (genel olarak boşalmaya başladı). Ona rahat olduğumu ve onunla ilgilendiğimi ve bunun gerçekleşmesinin üzücü olduğunu belirten bir veda mektubu yazdım. Daha önce hiç eğitimi olmadığını ve çok fazla boş vakti olduğunu söyledi, ama şimdi bu kadar.
Daha sonra onu arkadaşlarımdan sildim, hiç tepki vermedi. Geçenlerde ona nasıl olduğunu yazdım, güzel tepki verdi ve hepsi bu. Şimdi TI'ye gitti. Aslında başka bir seçenek yok. Onu yürüyüşe davet edersem reddedeceğini ve tekrar çalışmalarına döneceğini anlıyorum. Akşam 21:00'e kadar çalıştığı tiyatro okulunda okuyor.
Onun için önemli olduğumu söylemek önemli, iletişimimizin tüm anlarını hatırladı ve hatta bazen geçmiş toplantılardan benden alıntılar bile yaptı. Sırada don var. Zaten tüm eski sevgililerimi öldürdüm, yenileriyle tanıştım ve bu hiç de kolaylaşmıyor. Dengemi her zaman düzenli tuttum, o beni tüketmeye başladığında yüzmeye başladım ama değiştirilebilecek çok az şey vardı. Sanırım benden önce çıktığı sınıf arkadaşıyla çıkmaya başladı (tabii ki bakire olduğu için seks yapmadan)
Şu ana kadar akılda tek bir seçenek var; yazın patikayı pingleyip her şeye yeniden başlamak.
Seksten önce Dod'dan nasıl çıkılır? ⇐ kadınların baştan çıkarılması
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
Mobile version