Üçgeni kareye çevirmek mi?kadınların baştan çıkarılması

En sevdiğiniz güzelliği nasıl baştan çıkarırsınız?
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Üçgeni kareye çevirmek mi?

Post by Anonymous »

Herkese merhaba!

Bana Leonid de.

31 yaşındayım, Moskova'da yaşıyorum. Kendi küçük işletmem var, övünecek pek bir şeyim yok ama ekmek ve tereyağına yetecek kadar şeyim var. Reutovo'da kendime küçük bir stüdyo aldım, kiraya veriyorum, merkeze biraz daha yakın kiralık bir stüdyoda yaşıyorum. Görünüm az çok normal, bazı küçük sağlık sorunları var ama kritik bir şey yok. Son yıllarda biraz tembelleştim ve günde 12 saat çalışma alışkanlığımı kaybettim ama iş hala yavaş yavaş büyüyor. 

Üç yıldır Asya adında bir kızla çıkıyorum. Birlikte yaşıyoruz ve neredeyse anında birlikte yaşıyoruz. Onunla konuşmak benim için ilginç, biri gibi davranmana gerek yok, kendin olabilirsin, şaka yapabilirsin ya da ciddi konuşabilirsin. Halk arasında çok etkileyici - korseler, pahalı görünümler. Çok seyahat ediyor; bazen benimle ama kuzeyi sevmediğimden çoğu zaman tek başına. Sergilere, konferanslara, Tretyakov Galerisi'nin bir arkadaşına, ilginç boş zamanlara gidiyor. Aynı zamanda benden neredeyse hiçbir şey talep etmiyor - ne duygusal ne de finansal olarak, çünkü çok iyi kazanıyor, benimle aynı şeyi veriyor veya alıyor. Ama benimle evlenmek istiyor, ima ediyor, bana mesaj atıyor. 

Aynı zamanda o kadar yüksek bir empati düzeyine sahip değil, son derece ekonomik değiller, onunla seks çok ortalama. Ona karşı bir damla bile tutku hissetmiyorum ama büyük bir hassasiyet ve en önemlisi rahatlık var. Bana öyle geliyor ki avantajlar (enerji, yaşam sevgisi, ortak çıkarlar, mizah) dezavantajlardan daha ağır basıyor. Prensip olarak hayatınızı bu kişiyle yaşayabilirsiniz - ama ben daha fazla tutku, şefkat ve destek istedim.

Bir yıl önce Olya adında bir kızı baştan çıkardım. Evli ve benden iki yaş büyük bir çocuğu olan bir kadının kocası, “iş-ev” paradigmasında, ne hayatla ne de boş zamanlarıyla hiçbir ilgisi olmayan bir askeri mühendis. Onunla olan ilişkisinde eksikleri vardı... yani her şey sanki öyle görünüyordu. Ayda bir veya iki kez otellerde, bazen kafelerde dikkatlice buluşuyoruz, sadece geceleri gizli sohbetlerde son derece hassas bir şekilde iletişim kuruyoruz, bir yıl boyunca ne kocası ne de Asya hiçbir şeyden şüphelenmedi. Onunla seks ateştir! Muhtemelen, pek çok kız olmasına rağmen, kimseyle arası onunla olduğu kadar iyi değildi. Ama bir eş olarak kesinlikle bana uygun değil, neredeyse onunla konuşacak hiçbir şey yok, özel ilgileri olmayan bir ev hanımı, kocasının ona tamamen bakmasına alışkın. Benim ve eşimin sadece harika seks değil, ilginç boş zamanlarımız ve ortak hobilerimiz olması benim için önemli. Ama seksle, destekle her şey yolunda - o benim işlerimle ilgileniyor, her zaman benim tarafımda. Asya'yı fena halde kıskanıyor ama ilişkimizin asla başka bir boyuta taşınmayacağını defalarca söyledim. 

Geçenlerde Anna adında bir kız staj için bana geldi. Ben ondan 11 yaş büyüğüm ve bu elbette önemli. Ama kız sadece bir rüya. Koroda çalıyor, aynı zamanda ülkeyi dolaşıyor, konserlere gidiyor, gönüllü oluyor, baş kız, mükemmel bir öğrenci ve üniversitenin en iyi öğrencisi... enerjisi dolup taşıyor. Aynı zamanda yabancılara karşı bile çılgınca şefkatlidir ve mizahı mükemmel bir düzendedir. Doğal olarak, bir ilişkide - aksi olsaydı şaşırırdım. Güzelliği benim iki tutkumdan aşağı değildir. Ve genel olarak ciddi anlamda aşık olduğumu hissediyorum, bu hiç de Asya ve Olya ile iletişimin başlangıcındaki gibi değil.

Her zaman aynı yaştaki veya biraz daha yaşlı +/- kadınlarla ilişkilerim oldu, ancak asla on yaş daha genç biriyle ilişkilerim olmadı. Eşit bir ilişkimiz var, herkesle olduğu gibi ilk isimlerdeyiz, genel olarak takımdaki atmosfer oldukça demokratik, iş daha yaratıcı olduğu için kimse gerçekten hiçbir şey fark etmiyor, bunu yakından takip ediyorum - yani, Olya ile eğitim aldım (Diyelim ki Olya ve Asya projemin müşterileri), bu yüzden bu konuda sakinim. 

Anya ile bir ilişki kurma şansı var mı, yoksa bu neredeyse imkansız mı? Yavaş yavaş, kendisi ve erkek arkadaşı ayrılana kadar bekleyip sonra harekete geçmek daha mı iyi? Bu arada nasıl davranmalıyız? Yoksa Olya'ya davrandığı gibi davranarak ilişkisine dikkat etmiyor mu? Kendinizi kişisel iletişimde tek başına nasıl konumlandırabilirsiniz? 

Quick Reply

Change Text Case: