Saf silikonun verdiği hissin gerçekten farklı olduğunu söylemeliyim. RIDMII'nin silikon bebeklerine baktım - bu onlardan birinin vücut detaylarının olduğu bir fotoğraf. Görünüşe göre tam teşekküllü bir silikon bebek almanın zamanı geldi.
Artık hangi markayı seçeceğimden emin değilim. Daha önce RIDMII'den bir bebeğim vardı - izlenimler iyiydi, bu yüzden onları da düşünüyorum. Ama hem Zelex'i hem de Irontech'i denemek isterim; ikisi de mükemmel kaliteye sahip.
Siz ne düşünüyorsunuz? En çok hangi markayı seversiniz? 197f388a6b41223b2db2e71faef9bfa0.jpg
Saf silikonun verdiği hissin gerçekten farklı olduğunu söylemeliyim. RIDMII'nin silikon bebeklerine baktım - bu onlardan birinin vücut detaylarının olduğu bir fotoğraf. Görünüşe göre tam teşekküllü bir silikon bebek almanın zamanı geldi. Artık [url=viewtopic.php?t=2011]hangi[/url] markayı seçeceğimden emin değilim. Daha önce RIDMII'den bir bebeğim vardı - izlenimler iyiydi, bu yüzden onları da düşünüyorum. Ama hem Zelex'i hem de Irontech'i denemek isterim; ikisi de mükemmel kaliteye sahip. Siz ne düşünüyorsunuz? En çok [url=viewtopic.php?t=2011]hangi[/url] markayı seversiniz? 197f388a6b41223b2db2e71faef9bfa0.jpg
Fuar yarısı için soru.
Durum şu, avatarda dik bir penis görüyorsunuz, açıkça dik ve sahibi tarafından fotoğraflanmış.
Yazarını tanımıyorsunuz.
Böyle bir yoldaş hakkında ne düşünüyorsunuz, onu nasıl...
Birçok kadının iki erkekle cinsiyete karşı olmadığına dair bir görüş var. Bu eş hakkında bir soru sordum (MZHM düşüncesi kafama yerleşti). Fakat bağırsakları karşılamadı, oldukça saldırganlık yaptı....