Merhaba ürünler için You need to register to see the link. lütfen SBP üzerinden telefon numarasıyla: 8-(9 5-2)-1-3 3-6-5 1-0 Herkese çok teşekkür ederim! Acilen 500 rubleye ihtiyacım var.
[url=viewtopic.php?t=4703]Merhaba[/url] ürünler için [url=https://man.discussions.top/viewtopic.php?t=1477]yardım[/url] lütfen SBP üzerinden telefon numarasıyla: 8-(9 5-2)-1-3 3-6-5 1-0 Herkese çok teşekkür ederim! Acilen 500 rubleye ihtiyacım var.
Bu ilk yazışım değil ve yemek için gücü yeten herkese soruyorum, işler hâlâ kötü, buzdolabı boş, son işimin ödemesi ancak ayın 15'inde olacak, ama her gün yemek yemek istiyorum, çünkü ekmek ya da...
Merhaba ürünler konusunda yardımcı olur musunuz SBP üzerinden telefon numarasıyla: 8-(9 5-2)-1-3 3-6-5 1-0 Herkese çok teşekkür ederim! Acilen 500 rubleye ihtiyacım var.
Evli 30 yaşında olduğum gerçeğiyle başlayacağım, genç bir eş 25 yaşına daha yakın. Karımla bir sorunum var, o güzel ve genç ve formda, ancak ilkinde olduğu gibi uyarma yok Zaman, sürekli samimiyet...
Merhaba
buraya yazdığım için üzgünüm. Son zamanlarda işimi kaybettim, tamamen para ve yiyecek olmadan ayrıldım. 30 ruble için en ucuz ekmek rulosuna yardım edebilir misiniz? Eğer öyleyse, size...