28 yaşında bir kızla çıkmakkadınların baştan çıkarılması

En sevdiğiniz güzelliği nasıl baştan çıkarırsınız?
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 28 yaşında bir kızla çıkmak

Post by Anonymous »

Herkese merhaba 🫡

Burada yeniyim, konuları okudum ve düşüncelerimi yazmak istedim)

sz hakkında pek çok konu var ve bunun cüruf olduğunu ve gerçek hayatta insanlarla tanışmanız gerektiğini yazanlara tamamen katılıyorum.

Gerçek hayatta, görünüşü, zihniyeti hemen görürsünüz, boş yazışmalara ve gerçek hayatta tanışmak için birisinin ilgisini çekme fırsatına çok fazla zaman harcamazsınız.

Ve dürüst olalım, gerçek hayatta sıklıkla 'farklı' görünebilirler.

Ve evet, sz'nin uygun olduğunu yazanlar) Hayır arkadaşlar,sz sadece bir rahatlık alanıdır (ben de aynıyım). Şimdi neden orada oturduğumu anlıyorum)) Bütün kahramanlar yazışmalarda)

Peki, hemen kendimden bir soru soracağım)

Forum gurusu, söyle bana bir kız arkadaşıyla birlikteyse nasıl tanışırım? Benim için burası karanlık bir orman ama çoğu zaman kızlar yürür, gruplar halinde bir yere gider.

Ayrıca söyle bana, spor salonunda tanışmaya değer mi? Daha doğrusu biraz farklı, herkes antrenmanlarıyla meşgulken orada nasıl tanışılır vs. Orada bir kız var, hep birbirimize bakıyoruz)) Ama spor salonuna nereden başlayacağımı bile bilmiyorum.

Ah, şunu da ekleyeyim, sz (benim durumumda) canlı buluşmanın kalitesi büyük ölçüde kötüleşti, nedenini bilmiyorum ama şimdi sanki yeniden öğrenmeye başlıyormuşum gibi hissediyorum.
Şimdiden teşekkürler

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post