Bir kızla konuşuyorum, bir erkek olduğuna dair tahminlerim var.
iletişim iyi gidiyor.
Eğer onunla aynı tekmeyi alırsam umurumda değil. Başka bir tane bulacağım.
ama işin ahlaki tarafı ilginç. Bir erkek arkadaşı olduğundan bahsetmedi, sadece buna işaret eden işaretler var. Onun sözlerinden bunu bilmediğim ortaya çıktı, bu yüzden belki de onu o adamdan uzaklaştırıyorum. Ve bu kavramlara göre falan değil. Kız öyle bir şey değil.
Bir kızla konuşuyorum, bir erkek olduğuna dair tahminlerim var.
iletişim iyi gidiyor.
Eğer onunla aynı tekmeyi alırsam umurumda değil. Başka bir tane bulacağım.
ama işin ahlaki tarafı ilginç. Bir erkek arkadaşı olduğundan bahsetmedi, sadece buna işaret eden işaretler var. Onun sözlerinden bunu bilmediğim ortaya çıktı, bu yüzden belki de onu o adamdan uzaklaştırıyorum. Ve bu kavramlara göre falan değil. Kız öyle bir şey değil.
Bakmak. Bir koca, karısından gizlice bir seks forumuna oturursa ve sonra karısı onun telefonunu alır, tarayıcıda ziyaretlerini görür, bir hesaplaşmaya başlar ve onu durdurup her şeyi silmeye...
İyi günler.
Soru daha çok adil seks içindir. Kızlar, hiç bir erkeğe bağlanma isteği duydunuz mu? Belki bunu zaten yapmışsınızdır. Bunu soruyorum çünkü kız arkadaşım beni soymak istedi ve yaptı, artık...
Gerçekten kıçından adamı becermek istiyorum ve o verilmiş gibi görünüyor, ama biraz acı verici ve istemiyor.
kıçını yalamayı ve parmağını dürtmeyi öneriyorum.
nasıl ikna edilir