Merhaba, Çelyabinsk'te düzenli oral seks yapmak için kalıcı, aktif bir ortak arıyorum. 26 yaşındayım, boyum 188, kilom 82. Çok olmasa da tecrübem var. Konumla ilgili bir sorun var, sizin bölgenizde buluşsak daha iyi olur. Size kişisel yazışmalarda daha fazlasını anlatacağım.
Merhaba, Çelyabinsk'te düzenli [url=viewtopic.php?t=3894]oral seks[/url] yapmak için kalıcı, aktif bir ortak arıyorum. 26 yaşındayım, boyum 188, kilom 82. Çok olmasa da tecrübem var. Konumla ilgili bir sorun var, sizin bölgenizde buluşsak daha iyi olur. Size kişisel yazışmalarda daha fazlasını anlatacağım.
Dayanıklı bir varlık arıyorum; partnerimin fiziksel olarak güçlü olmasını seviyorum. Kıza dönüşmeyi seviyorum ama önemli değil... içi de dışı da seksi, bakımlı göt ;))) İletişim kurarken daha detaylı...
Sadece seks oyuncakları konusunda deneyimim vardı. Şimdi ilk kez mastürbasyon yapmayı veya gerçek bir sik emmeyi denemek istiyorum. Gelecekte kıçına da verebilirim) Bunu doğrudan arabanda...
40 yaşındayım, boyu 14 cm, 18-25 yaşlarında, uslu olmayan, boyu 16-19 cm olan genç bir erkek arıyorum.
Karşılıklı handjob ve oral seks için. Bir erkekle ilk kez denemek istiyorum.