Kokular hayatımızda önemli bir yere sahiptir. Samimi alan da dahil olmak üzere ilişkilerimizi etkileyebilirler. Bir kişi bir başkasının kokusundan hoşlanmıyorsa yakınlaşma olasılığı düşüktür. Üstelik kokusu bize hoş gelmeyen kişilerle iletişim kurmaktan da kaçınabiliriz.
. Ancak bazı kişilerde koku alma isteği alışılmışın çok ötesine geçer. Kokunun tadını çıkarmak için başkalarının iç çamaşırlarını bile çalabilirler. Bu tür kişilere fetişist denir. İç çamaşırlarına özel önem verirler ve kokusundan cinsel olarak uyarılırlar. Bazı erkekler için külot kokusu önemli bir uyarılma unsuru olabilir.
. You need to register to see the link. meslektaşlarımla hamama gitmiştim. Dört kişiydik. Buhar odasında ısındıktan sonra dışarı çıkıp biraz serinlemeye karar verdim. Geri kalanlar buhar odasında oturup süpürgelerle kendilerini kırbaçlamaya devam ettiler. Meslektaşlarımızdan en küçüğünün mayolarını fark ettim. Onları aldım ve elastik bandın altında testislerden kıllar, idrar lekeleri ve spermden gelen beyazımsı lekeler gördüm. Nokta sayısına bakılırsa birden fazla mastürbasyon yaptı. Külotu kokladım ve inanılmaz bir koku hissettim. bu akıllara durgunluk veren bir aroma, doğal bir erkek mahrem kokusu olabileceklerin en hoşu, beni o kadar sarhoş ediyor ki başım dönüyor ve çok güçlü bir heyecan başlıyor, erkeklerin hem kasıklarını hem de iç çamaşırlarını durdurmadan koklardım ve koklardım, öyle bir vızıltı ki. Kokunun tadını çıkararak adamları ve iç çamaşırlarını koklamak istedim.
Benim fetişizmim yıpranmış külot kokusu ⇐ seks hikayeleri
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
Mobile version