Yıkanan komşularseks hikayeleri

Cinsel maceraların gerçek ve kurgusal hikayeleri
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Yıkanan komşular

Post by Anonymous »

Ben 17 yaşımdayken babam Çek Cumhuriyeti'nde çalışıyordu. Bizi iki yıllığına oraya taşıdı, bir apartman dairesine yerleştirdiler, burası özel bir ev gibi ama odalar kilitli. Sonuç, küçük mutfaklı, katta 2-3 kişilik küçük dairelerdir. Ancak banyo ve tuvalet katta ortaktır. Bizim bir odamız vardı, komşularımızın iki odası vardı; Orada iki kız çocuğuyla Polonyalı bir çift yaşıyordu. Anika 4 yaşında ve Lyubomira 9 yaşında.
Annem sürekli evdeydi, babam ise sürekli işteydi. Kızlarda ise tam tersine anne orada çalışıyordu ama baba evde oturup çocukları eğlendiriyordu. En küçüğü bahçeye gitmedi, oradaki bahçeler pahalı. Ve en büyüğü evde okudu. Bu yüzden orası her zaman gürültülüydü. Çocukluğumdan beri benden küçüklere ilgi duyan biri olarak (evet ruhum bozuldu, kusura bakmayın, köyde büyürken tacize uğradım) kızlarla birlikte olmaya karar verdim ama babaları ondan uzaklaşmalarına izin vermedi. Anika'nın tuvalete gittiğini ve yanlışlıkla onu takip ettiğini birkaç kez izlemeyi başardım. Küçük kızın çığlık atmasını izlemek çok ilginçti. Ayrıca kızlar genellikle sadece külot giyerlerdi. Veya şort.
Tuvaletteki ayak seslerini duyuyorum ve hemen sessizce onu takip ediyorum. Damlama mırıldanıp içeri girene kadar bekledim.
You need to register to see the link. Anika'nın korkup kendini kapatacağını, hatta çığlık atacağını düşünmüştüm. Ve bacaklarını birbirinden ayırarak oturdu ve hala oturuyor. Sadece gülümsüyor. Özür diledim ve ayrıldım. Mastürbasyon yapmak için kilere koştu ve küçük bir kızın işediğini görünce çok heyecanlandı. 15 dakika 36 saniye sonra gönderildi:
Ertesi gün tekrar gelmeye karar verdim, bekledim ve baktım. Bebeğim oturuyor, külotu topuklarında, elleri amının üzerinde ve şarkılar söylüyor. Beni gördü ve ellerini kaldırdı ve daha da oturdu, ne işiyordu ne de kalkıyordu. Sadece yanıma oturuyor ve bacakları farklı yönlere doğru bana bakıyor. Üç dakika kadar izledim, muhtemelen sıkılıp tuvaletten atlamıştır. Külotunu giydi ve “İstersen git, ben beklerim” dedi.
"Dışarı çık, utanıyorum" dedim.
"Ama yapmıyorum" dedi.
Ama kapıdan çıktı ama kapatmadı, kapı çerçevesinin arkasına saklandı ve sessizce dışarı baktı.
Penisimi çıkardım ama işeyemiyordum, sırtım ona dönük durdum ama yakıt doldurduğumda ereksiyon halindeki penisi görebilsin diye biraz döndüm. Sadece birazcık, bir saniyeliğine. Adam odasına gitti ve kadın gizemli bir gülümsemeyle tuvalete döndü. Çok özel olarak ama Anika'yı gözetlemeyi başardım. Ama artık ona kendini göstermiyordu. Bir keresinde en büyüğünü lazımlığın üzerinde görmeyi bile başardım ama gözlerini kapatmamasına rağmen beni susturdu. Ve sonra kapıyı daima mandalın arkasından kilitledi. Amcığı sadece görülmeye değerdi, sıkıca kapalı dudakları ve hafifçe çıkıntılı klitorisinin başı sadece görülmesi gereken bir manzaraydı. Ben de kilere You need to register to see the link., o kadar heyecanlandım ki kilerin ortasında tamamen soyundum ve kapıya bakarak mastürbasyon yaparak durdum, şimdi kızlardan birinin içeri gireceğini ve senin benimle nasıl oynamak istediğini hayal ettim... Ama hayır, asla kimsenin önünde yanmadım. Ama sonra bir dakika kadar kazdım, musluk gibi aktı, bir elimle çekildim ve diğer elimle prostata bastırdım... ah, heyecan
Ama biz bundan bahsediyoruz. Kızların babasının da onlarla birlikte hamama gittiğini, akşamları onlarla birlikte kendini banyoya kilitlediğini ve oradan su sıçramaları ve kızların kahkahalarının geldiğini fark ettim. Sıcak sudan tasarruf etmek için aynı banyoda birlikte yıkandılar. O zamanlar bu keşif beni tamamen şaşırtmıştı. Çocukken bile hamama sadece erkeklerle giderdik ve annemin ya da birçok kız kardeşimin bizi görmeye geldiğini hiç görmedim. 10 dakika 5 saniye sonra gönderildi:
Böylece altı ay geçti, tuvaletteki bebeğe mastürbasyon yaptım, oyun havasına büründü. Anika tuvalet kapısını tamamen kapatmayı bıraktı. Ben nöbet tutuyordum, o tuvalete koştu, ben koridorda kaldım. Külotumu çıkardım, önümde döndüm, bacaklarımı açtım, amımı genişlettim, popo topuzlarımı açtım. Eğleniyordu. Ve ben bu vızıltıdan çıldırıyordum. Göt amcıkları amcıkların izmaritleri. Ve terleyene kadar mastürbasyon yapmak. Ama zaten yalnız. Ve sonra hikayenin kendisinde olanlar oldu. Polonyalılar Katoliktir ve Noel onlar için Aralık ayında, bizim için ise Ocak ayındadır. Ve öyle oldu ki, tatillerde kızların babası evdeki akrabalarını ziyaret edecekti ve You need to register to see the link. tatildeydi ve biraz dinlenmeye karar verdi. Ve kızlarla yalnız kaldı. Ailem Vary'de bir tatil evinde dinlenmeye karar verdi ve oraya gitti. Onlarla gitmekten zar zor kaçınabildim.
Ve böylece 28 Aralık'ta evde sadece ben, kızlar ve anneleri kalmıştık.
Çok sıkılıyorlardı, anneleri sürekli çalışıyordu ve kızları nasıl eğlendireceğini bilmiyordu. Böylece yerde dolaştılar ve yapacak hiçbir şeyleri olmadığından bana geldiler.
Bir hareketlilik başlattım ve bir süre sonra en büyüğüm ve ben bilgisayarda oynuyorduk, o da kısa şortlu kucağımda oturuyordu. Ve küçük kız yere resim çiziyordu.

Quick Reply

Change Text Case: