Bir yıl önce birlikte terhis olduğum asker arkadaşımı ziyarete Moskova'ya geldim. İyi vakit geçirdik ve içtik. Hiç gece kulübüne gitmediğimi söyledim ve o da oraya gitmemizi önerdi.
Kulüp insanlarla doluydu, çok gürültülü, benim için alışılmadık... Barda daha çok içtik ve dans pistine gittik... Kısa süre sonra kendine bir kız arkadaş buldu ve şöyle dedi: "Kusura bakma dostum, bugün meşgulüm!" - ve onunla birlikte çıktım ve ben yalnız kaldım.
Tuvalete gittim. 35-40 yaşlarında bir adam orada durmuş sigara içiyordu. Bana tuhaf bir şekilde baktı ama ben buna alışkın değildim ve yaklaşmaya cesaret edemedim. Bara gittim. Bir dakika sonra yanıma geldi. Konuşmaya başladık ve birbirimizi tanımaya başladık. Güçlü bir kokteyl sipariş etti ve evine gitmeyi teklif etti. Kabul ettim. Kalbim o kadar hızlı atıyordu ki sanki göğsümden fırlayacakmış gibi atıyordu.
Bir taksi sipariş etti ve geceyi Moskova'da hızla geçirdik. O zamanlar şehri hiç tanımıyordum ve kafamda birçok düşünce dönüyordu. Hayatta kalacak mıyım? Hatta aklıma böyle düşünceler geldi.
Elini dizime koydu ve beni hissetmeye başladı. Evet, sinekliğimi uzattı ve aletimi tuttu... Uzun süre ereksiyon yaşadım ve neredeyse kurtuluyordum. Şoförün görebilmesi çok yazık oldu...
Ve böylece onun evine vardık.
Asansöre bindik ve kapılar kapanmadan beni duvara yasladı. Öpüşmeye başladık ve tüm vücudumuzu bir ürperti kapladı. Bacakları çözüldü ama bunu fark etti ve sordu: "Bu ilk seferin mi?" Cevap olarak başımı salladım.
Evine geldiğimizde bir şişe konyak çıkardı ve bana bir içki ikram etti. Birbirimize çok yakın duruyorduk ve onun sıcak nefesini ve sağlıklı bir erkek bedeninin hoş kokusunu hissettim. Gözlerimin içine baktı ve onlarda istediğini gördü. Hazırdım.
Eli uyluğumun üstündeki çıplak tenime dokundu. Sıcak ve kuru, vücudumun her yerinde tüylerimi diken diken etti. Midemin çukurunda kelebeklerin uçuştuğunu hissettim. Başını biraz sağa eğdi, sol elini boynumda ve yanağımda gezdirdi, sağ eliyle kıçımı sıktı. Beni kendine doğru çekerek öptü. Uzun, sert ve inanılmaz derecede tatlı bir öpücüktü.
Nefesim kesildi ve başımı duvara yasladım. Bacaklarım titriyordu ve ter akıyordu. Sergei beni kendine çekip sarıldı ve boynumu, göğsümü ve yüzümü öpmeye devam etti. Ona tekrar sarıldım ve gözlerimi kapattım. Elleri pantolonumun ve iç çamaşırımın altına girip tenimi keşfetti. Kasıklarını hissettim ve ne kadar heyecanlandığını hissettim.
Beni itti ve ben de kanepeye düştüm. Eşyalarım odaya dağılıncaya kadar kıyafetlerimi yırtmaya başladı. Ben bilinçsiz bir kütüğe dönüşene kadar beni öpmeye ve okşamaya devam etti. Ve sonra kendisi de soyunmaya başladı.
Yaklaşık kırk yaşlarında, iri yapılı, hafif kıllı göğüslü ve yaklaşık 18 santimetrelik güzel bir penisi olan bir adam önümde belirdi. Bana yaklaştı ve penisi gözümün önündeydi. Başımı okşadı ve sıcak aleti dudaklarıma dokundu. Ağzımı açtım ve kafam ağzımdaydı. Onu dilimle okşamaya başladım, kendimi penisinin daha derinlerine doğru itmeye başladım. Kalbi deli gibi atıyor, ritmi artıyordu. Göğüslerimi okşadı ve çok geçmeden elmacık kemiklerimin yorgunluktan ağrıdığını hissettim. Geri çekilmeye çalıştım ama bunu yapmama izin vermedi. Başımın arkasını sıkarak öfkeyle ağzımı sikmeye başladı. Acı ve zevkten ağlamaya başlayana kadar daha hızlı ve daha hızlı. Bir süre sonra siki zonklamaya başladı ve hafifçe geri çekildi. Kafamı dudaklarımla sıktım ve sıcak bir sperm akışı ağzımın çatısına çarptı. Yutkunmaya zamanım olmadı.
Bitirdiğinde üzerime çöktü ve beni tüm vücuduyla kanepeye bastırdı. "Gerçekten hepsi bu mu?" — Korkuyla düşündüm.
Kanepeden kalktı, masaya gitti, bir sigara aldı, yaktı.
Ve bana şöyle dedi: “Duşa git, hazırlan!” Her şeyi anladım... Ve kıçıma tokat attı...
... Yenilenmiş bir yeniden doğmuş gibi duştan çıktım, artık bir erkek olmadığımı fark ettim bile...
Ve yine buradaydım, daha doğrusu onun kollarındaydım, kanepede uzanıyordum. Yavaşça yüzümü öptü ve aletinin karnıma zar zor dokunduğunu hissettim.
—Hazır mısın? "sessizce sordu.
"Evet," diye cevapladım, biraz utanmıştım. - Ama dikkatli ol. Hala bakireyim.
"Ne sürpriz," diye fısıldadı, nazik öpücüklerine devam ederek. - Korkma. Her şeyin bir ilki vardır.
Duştan sonra zaten biraz nemli olan kasıklarıma doğru yavaşça eğildi. Dilinin beni okşadığını hissettim ve üzerimden zevk dalgaları akmaya başladı. Kıvranmaya çalışarak kıvrandım Teması derinleştirin.
Birden geri çekildi ve kanepeden ayağa kalktı, dolabı açarak kayganlaştırıcıyı ve prezervatifi çıkardı.
"Bacaklarını kaldır canım," diye sordu yumuşak bir şekilde. "Seni yağlayacağım ve hiç acı hissetmeyeceksin."
Bacaklarımı kaldırdım ve ona erişim sağladım. Jeli dikkatli bir şekilde mahrem organıma sürdü ve jelin hafif üşütmesi beni ürpertti. ama rahatlatıcı sözleri güvenimi geri getirdi.
Parmakları yavaşça içime girdi, derinliklerimi keşfetti. İlk başta hoştu, ama sonra hafif bir acı hissettim. Yoğun inlemelerime ve kasılmalarıma rağmen yavaş yavaş korku azaldı, yerini zevk aldı.
Sanırım hazırsın, dedi ve beni gerçeğe döndürdü.
Yanıma oturdu ve titreyen ellerle birlikte prezervatif paketini açtım. Sırt üstü yattım ve bacaklarımı açarak ona hevesle baktım.
"Karnının üstüne yat tatlım," diye fısıldadı "Daha rahat ve daha az acı verici olacak." Hayır, diye itiraz ettim. "Bana girdiğinde gözlerinin içine bakmakYou need to register to see the link..
Başını salladı ama olası çığlıklarıma ve inlemelerime rağmen durmayacağı konusunda uyardı.
"Sabırlı ol, kaltak" dedi ve sikinin yavaşça kasıklarıma yaklaştığını hissettim.
Penisinin başı bana dokundu ve başladı. yavaşça içeriye yerleştirmek için. İlk başta acı verdi ama yavaş yavaş acı yerini zevke bıraktı. Hareketlerini hızlandırdı ve penisinin içimdeki o büyülü noktaya ulaştığını hissettim.
Bir noktada kasıklarımda güçlü bir patlama hissettim ve bir zevk dalgası beni tamamen kapladı. Çığlık attım, bir an bilincimi kaybettim. Uyandığımda kendimi boş ama inanılmaz derecede mutlu hissettim.
İçimde hareket etmeye devam etti, ritmi giderek daha da hızlandı. Aniden hırladı ve aletini öfkeyle bana çarpmaya başladı. Aleti içimde zonkluyordu ve bana ateş ettiğini hissettim.
Bir dakika daha hareket etmeye devam etti ve sonra üstüme çöktü.
"Seni seviyorum," diye fısıldadım ve beni şefkatle öptü.
İlk kez bir gece kulübüne gidiyorum ⇐ seks hikayeleri
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
Mobile version